1. 1.
    +18 -1
    hangi 26 şehit? kaç 26 şehit?
    niye her türk asker doğuyo? neden bu ülkeye borçluyuz? ülkenin bize borçlu olması gerekmez mi ülkeyi var ettiğimiz için?
    her şehit haberinde ortaya çıkan birsürü milliyetçi konusmaktan baska ne yaptınız bu güne kadar? sadece ırka önem verin siz türküz türküz diye gezin ortalarda rajon falan ne gibse ona göre yaşayın. kurtlar vadisinden karakterlere bürünün.
    bu ülkede yaşadığım için üzülüyorum ve bi o kadar da utanıyorum.
    şehit askerlerin ardından hepiniz burda pkk'ya küfrediyosunuz.
    gerçekleri göremicek kadar sıktınız mı at gözlüklerinizin ayarlarını?
    pkk kimle masaya oturuyo? amerika
    akp kimle masaya oturuyo? amerika
    bunun adı korku politikası. şehit olanlar bu politikanın içinde habersiz olarak bi hiç uğruna ölen kardeşlerimiz. sadece türk askerleri değil hiç uğruna ölenler. pkk'nın içinde sırf ailesinin karnını doyurabilmek kim için savaştığını bilmeyen cahil eğitim almamış kürtlerin sayısı oldukça fazla. onlara değil pkk'nın başındakilere küfredin
    doğu da neden eğitim ekgibliği var? koskaca türkiye oraya neden eğitim zütür(e)müyo?
    hepsi politikadır bunların. türk kürt sosyal eşitlik içinde yaşamaktansa düşman olmayı seçtirdiler bize. eğitimsizlikten beslendiler. fakirlikten beslendiler.
    dexer de murat karayılan da amerikanın elçileri. onların hizmetkarı. onlar olmasa başkası olucak. hepsinin hizmet ettiği şey aynı.
    internette ki sert çıkışlarınız bu toplumu kurtarmıcak hiç bi zaman. bu ülke için bişeyler yapmak istiyosanız tam bağımsız türkiye mücadelesine girmeniz gerekir. klavye de tuşlara basarak kimse hiç bişeyi yapamaz burda. bişeyler yapmak istiyosanız sokağa çıkın. tepkinizi gösterin. gerekirse dağda hiç uğruna ölen insanlar gibi sizde savaşın gerekirse ölün. hiç uğruna askerde ölmemiş olursunuz hiç yoktan. ülkenizi kurtarmak için ölmüş olursunuz.

    özet : sorun pkk değil. pkk'nın kime hizmet ettiği. ve azcık beyniniz varsa kime hizmet ettiğini de anlarsınız
    ···
   tümünü göster