1. 26.
    0
    pkk ve benzeri terör örgütleri küresel sermaye denen kimliği meçhul gücün hedefine ulaşmak için kullandığı maşalardır bir anlamda. dolayısıyla bu tip örgütlerle, sadece askeri anlamda mücadele etmek çoğu zaman sonuç vermez. Küresel gücün karşısına ancak başka küresel bir güç çıkarılarak sonuç alınabilir. Bu nedenle dağa çeteler salmak yerine, dünyanın bir çok bölgesinde propaganda yapacak, kitleleri bu küresel şer odaklarına karşı örgütleyip kışkırtacak, onları kendi silahları ile vuracak eğitimli bir kitleyi teşkil etmek çok daha garantili bir çözüm olacaktır.

    Ancak bunu yapabilmek için taşşaklı bir hükümete, okkalı bir devlete ve küresel şer odaklarına hizmet etmeyen milli bir sermayeye ihtiyaç vardır.

    Bunlar da bizde yoktur. Dolayısıyla gibeyim su veren itfaiyenin hortumunu afedersin.

    Netice olarak türkiye cumhuriyeti gemi azıya alıp suriye ırak iran üçlüsüne karşı bir şekilde saldırtılacak, bölgedeki istikrar temelli bozulacak, ortadoğunun yeraltı ve yerüstü zengin kaynakları yüzde yüz olarak küresel sermayenin kontrolüne geçecektir. Bölgede ne türkiye ne iran ne de suriye gibi bir devlet kalmayacağı için, buralarda at oynatmak çok daha kolaylaşacaktır.

    Bunlar derin mevzular, gibtiredin, ferre seyredin, osbir çekin, keyfinize bakın, züte giren şemsiye açılmaz.

    seviyeyi kırmızı alarm durumuna yükselttim hemen düşürüyorum...

    am züt meme
    am züt meme
    am züt meme
    am züt meme
    am züt meme
    am züt meme
    am züt meme
    am züt meme
    am züt meme
    ···
   tümünü göster