1. 1.
    0
    ya daha önce hiç nbc filmi izlemedin ya da izliyorsun ama kafa boş sende.

    nbc sinemasında bir baş ya da son yoktur hacım, o yüzden öyle sonu düzgün bitmedi deme. nbc sinemayı normal hayat gibi algılar, misal sen sabah kalkıyorsun, kahvaltı yapıyorsun, işe ya da okula gidiyorsun, eve dönüyorsun, yemek yiyorsun, yatıyorsun. senin hayatını izleyen birisi akşam sen yatınca ulan burda bir aksiyon olmadı falan demez, o düzene göre alışılmışı yaşarsın. nbc'de sinemasında bunu kendine ilke edinmiştir.

    misal anlamamış olabilirsin ama filmin başındaki o yoğurt muhabbeti falan Reservoir dogs filminin girişindeki muhabbetlere gönderme gibiydi. onun dışında zaten şunu düşündün mü mantığı kavrarsın; hiç bir yapaylık yoktu filmde, yani gerçek hayatta olan arkadan konuşmalar vardı, gerçek sohbetler vardı, yazılmış diyalogdan çok doğaçlama vardı. ya da o kadar iyi yazılmıştı ki biz doğaçlama var zannettik.

    bu kadar yazdıktan sonra nbc'yi ya da filmini öveceğimi sanıyorsan orada dur arkadaş. ben severim ama herkesin beğeneceği filmler yapmaz. beğenmeyene anlamayana cahil, kro falan demem ama benim hoşuma gider.
    ···
   tümünü göster