1. 1676.
    +16 -1
    normalde bana gay ilişki teklifleri de geliyor telefonla . o şekilde çalışmadıgımı soyleyip kapatıyorum . bir gun bir telefon geldi . bir bayan . iliskiye girmeyi istedigini soyledi . peki dedim . yalnız kocam dedi. kocam da bizi izlerse sorun olur mu sizin icin ? anlamadım bayan nasıl dedim . kocam bu işi ayarlamamı istedi . sizin açınızdan sorun yoksa benden farketmez bayan diyorum ( herturluaq) . buluşuyoruz . kocası kıllı boyle bıyıklı birşey. geçiyoruz sexe adam sandalye cekti maç izliyor gibi izliyor bizi . lan diyorum işe bak . aradan zaman geçiyor biraz adam soyunmaya baslıyor . en sonunda dayanamayıp beni de gibermisin diyor . beyefendi o şekilde çalışmıyorum kusura bakmayın diyorum . adam yaklasık 1 lira çıkarıyor bak hepsi senin olur diyor . mecbur alıyorum parayı . nazar boncugu olsun gelmeyecem bi daha boyle ortamlara diyorum . ama gorsen rezillik . kustum kusucam . adam domalmıs bi yandan hadi aşkım diye bagırıyor . öte yandan hatunla opusuyorlar . lan diyorum insanllah cocugunuz yoktur sizin .

    bir başka olay aylinin ayarladıgı bir musteri . gidiyorum 30 yaşlarında bir kadın . niye bir jigoloya ihtiyaç duyar anlamıyorum . arkasından annesi geliyor . o gece annesiyle birlikte beceriyorum . annesinin soyledigi bir soz var ki hala unutmam . tam bu kadını beceriyordum. baban bile boyle gibmedi kızım beni artık bu adama baba diyeceksin . her seni gibene baba diyecekse hatunun işi zor diyorum icimden .

    başka bir olay . aylinin ayarladıgı musteri . çalıyorum kapıyı . bir kadın açıyor buyrun diyor . aylin hanımla randevu almıssınız onun icin geldim diyorum . kadın ayy bana zenci demişlerdi ama k bakma diyip suratıma kapatıyor kapıyı

    hepsinden başka bir olay . yine birgun bayan musterimle iliski anındayım . tam en atesli yeri . tam kapı çalıyor birden . kadın fırlıyor yataktan . kocam geldi diyor . benim züt 3.5 . lan ne yaparım ne ederim . tek çare kullanılmayan bi balkona atıyor beni . balkonda hızlıca giyiniyorum . adam oldururse cesedimi cıplak bulmasınlar diye. 15 dk geciyor kadın gel gel yapıyor giriyorum . kadının el ayak titriyo . ne oldu diyorum . sıkışmış sadece normalde bu saatte işte olurdu. başka biyerde tuvalete giremez bu eve gelmis sıcıp gitti diyor . kendi mi sıctı bizi mi sıcırttı diyorum icimden .
    ···
   tümünü göster