1. 76.
    +20
    evet sevgili inciciler, yepyeni bir yazı ile karşınızdayım :) konumuz yaklaşım:

    ---
    sana değişik bir bakış açısından bahsedeceğim. kadınların neden makyaj yapmaya saatler ayırdığını yada o vucudu saran pantolonları giydiklerini sanıyorsun? fazla düşünme ben sana söyleyeyim. karşı cinsin ilgisini çekmek için. kadınların özgüveni  çok düşüktür. kusurlarını kapatmak için saatlerce ayna karşısında vakit geçirirler. yüzlerinin bir kenarında sivilce çıksa, tüm gün evlerinde çıkmazlar. 

    şimdi sana bir soru soruyorum :
    en uzunu ortalama olarak 1.70 olan, aynanın karşısında saatlerce vakit harcayan, fiziksel olarak senden kat kat güçsüz olan bir kadınla konuşmaya mı korkuyorsun?
    sana verebileceği en büyük zarar nedir?

    bu soruların cevaplarını bir düşün. hatta sayfayı kapat ve düşünmeye başla. mantıklı açıklamayı içinde bulacaksın.
    kadınların gidip beğendikleri erkekle tanışma şansları çok azdır. bir kadın ne kadar güzel olsa da hoşlandığı bir erkekle gidip tanışamaz. bu şu demek oluyor. kadın önüne gelenlerden bir seçim yapmak zorundadır.
    bunu şöyle algıla “ kullanmadığın her atışı, kaçırmış sayılırsın “
    ---

    toplumumuzda halen ataerkil duygular ve davranışlar ön planda olduğundan, kadınlar ister istemez erkeğin ilk adımı atmasını ister.

    eğer kendin olamıyor, özgüvenin doğrultusunda ilerleyemiyor ve iletişim başlatamıyorsan zihnini bir toparlaman, kendinde köklü değişiklikler yapman gerekecek.

    unutma, çekiciliğini doğal kullanabildiğin sürece kadınlarla etkili iletişim kurabilirsin.

    ve iletişimi yönlendirmede kadının olduğu kadar senin de payın var, iyi kullan. sohbet sürdürmek istiyorsan "yem" at, uzun uzun konuşabileceği cümleler yönelt. derin sularda fazla yüzme, spontan takıl, "cool guy" rolünü oyna.

    hayat bir oyundur, rolünü iyi seçemezsen kimse sana gelip rol vermez...
    ···
   tümünü göster