1. 1.
    +3
    Jhonny sins galatasarayda

    uzun süredir bulduğunu atan(!) bir golcü arayan galatasaray, "brazzers'taki kel adam" olarak da bilinen johnny sins'i renklerine bağladı. yönetimin sins'in ne zaman atatürk havalimanı'na geleceğini resmi siteden açıklamasına rağmen taraftarın karşılama konusunda isteksiz gözükmesi dikkatlerden kaçmadı.

    fatih terim takım hakkındaki raporunda, takıma acilen 2 forvet, 1 defans, 1 kaleci, 3 ortasaha, 1 de kel alınması gerektiğini belirtmişti. cambiasso'dan olumlu bir cevap alamayan gs, felipe melo'nun da saçlarını uzatmasıyla yeni bir isme yöneldi ve hasan şaş'tan beri takımda ekgibliği hissedilen kel oyuncu açığını johny sins ile kapattı.

    sins: bire birde etkili ve kaleyi gördüğü her yerden vuruyor!

    kulüp binasında yapılan imza töreninde johnny sins kendini 3+1 yıllığına galatasaray'a bağlayan sözleşmeye imza atarken, bu transfer hakkında konuşan yöneticiler, "johnny'nin kalitesi ortada, son dönemde yükselen bir form grafiği vardı. kendisini uzun süredir takip ediyorduk. maç kasetlerini izledik ve aradığımız yırtıcı ve ısıran oyuncunun johnny olduğuna karar verdik. birazcık antrenman eksiği var, onu da rusya'dan getirdiğimiz özel kondisyon ekibiyle birlikte çok çalışarak giderip takıma adapte olacaktır" şeklinde konuştu.

    "mücadeleden kaçmam"

    mutluluğu her yerinden okunan sins ise ilk röportajını muhabirlerimize verdi: "açıkçası futbol hakkında fazla bilgim yok. hatta bizim orada soccer derler. ancak galatasaray bana brazzers'tan kazandığımın çok daha fazlasını teklif etti. bu teklifi reddedemezdim" dedi. oyun tarzı hakkındaki soruyu "mücadeleden, fiziksel temastan kaçmam" şeklinde yanıtlayan sins'in muhabirlerimizin "türkiye'de hangi futbolcuları tanıyorsun??" sorusuna "kazım ve andre santos" cevabını vermesi ise şaşkınlığa yol açtı.
    ···
   tümünü göster