1. 1126.
    +3 -16
    ulan hepiniz gaza gelmiş huurçocuklarısınız başka bir şey demiyorum. tamam adam size göre züt etmiş, lafı gediğine koymuş, sokup çıkartmış olabilir ama 37 sayfa boyunca farklı biçimlerde @2 gibmiş demenin zevki ne zütüne koduklarım ? neden gaza gelmiş dedim onu da açıklayayım bence söylediği lafta bir gibim yok.
    farklı görünmeye çalışma bin demeden önce iyice bakın, yazdığı şey neymiş diye, sen doğduğunda yalıyordun o memeleri=ananın memelerine de attırmışlar, bu neye benziyor biri başlık açıyor, grup ciks partisi var beyler gelir misiniz ? diye, @2 anan da geliyorsa neden olmasın diyor. böyle bir durumda genel olarak ne denir ? adam liseli beyler. yani 3.entryyi yazan kişi @2gibmiş demek yerine, @2 adam lise terk beyler dese, 15 kişi arka arkaya dalga geçecek sonra unutulacaktı başlık.

    yani @2nin gibmesi veya liseli olması @3ün söylediği lafa göre şekilleniyor. anan da geliyosa neden olmasın diyen liseli, sen doğduğunda yalıyordun o memeleri diyen tecavüzcü. ne fark var lan sadece kelimeler farklı. @3 @2 gibmiş dediği anda millet bi havaya giriyor.

    bir ara istanbul'da büyük deprem olacak diyen bir bin vardı yeccga mı ne diye, adamın dediği saatle tamamen alakasız bir saatte ve istanbul'da değil ankarada deprem olmuştu. herifin dediği doğru çıkmış gibi zütünü kaldırdınız, şimdi de buna aynı şeyi yapıyorsunuz.

    dıbına koyayım ona buna liseli diyorsunuz. asıl bu başlığa 37 sayfa gibmiş beyler diye entry girenlerin %90u liseli, gaza gelmiş özenti binler.
    ···
   tümünü göster