1. 1.
    +8
    binler haydi anlatıyoruz .

    şimdi bizim bin 8 e gidiyor . gecen seneydi . ben misafir odasında uyumaya çalışıyorum evde peder ve kardeşim var peder birşey dedi benim gözüm aralı zaten duyuyorum nese işi varmış gitti. bende uyumaya calısıyorum. bizim ev giriş , girişin boylu bouyunca uzanan koridor koridorda ilk sagda misafir odası en uctada cocuk odası bir de kapı açk oldumu bizim bronun gıcırdayan yatağı da boyuna konulu direk gözüküyor.

    neyse bizim peder gitti, ben yatıyorum bizim bin de odaları kontrol edıyor nolur nolmaz dıye durun olaya gelıyorum bu bin yattıgımı gormemiş megerse bende hiç aklımdan geçmedi . bi 5 dk sonra bir baktım gıcır gıcır gıcır hafif tempoda bir ses geliyor. Hasgibtir dedim o an noluyo lan ! dedim pek aldırış etmedim . biraz daha geçti gıcıır gıcır sesleri iyice artti . o an irkildim vay amk lan pekekente bak dedim o an anladım bizim muallak yataga uzanmış ya sallıyor ya başka birşey ama 31 çekiyor dedım .
    yerımden kalktım ama tahta yataktan nasıl sesler gelıyo haykırarak boşalmadıgı kalmıştı muallaknın .

    hafif kafamı uzattım korıdorun sonuna dogru baktım kapı da açık . bizimki donu indirmiş yatağı gibiyor.. hemen gittim yanına ve şu diyalog geçti
    +napıyosun lan sen
    -bahma lan! bahma ! bahma lannn! bah ma bahma! bahmaaaa!! ( öyle bi irkilip kalktı donunu cekmeye calıştı ki halini siz düşünün :D )
    sonra donu cekti kafa bi dunya aklı başından gitti tabi muallaknin :D . gecti misafir odasına hiç sesini çıkarmadan . televizyonu açtı kumandanın tuşlarına basıyor şursuzca . gittim yanına şöle bi baktım suratına dönup yüzüme bakamadı çok utanmıştı. o gunden sonra ben arkadaşlara anlatmıştım ne zaman gorseler senin yatak giben napıyor gibmeye devam ediyor mu muhabbetleri döner.
    ama insaflı adamım o gunden sonra 1 kere bile yüzüne vurmadım muallaknin *
    ···
   tümünü göster