1. 1.
    -1
    okuyacak olan gelsin.. uzun yazıcam mal mal entryler girmeyin canım sıkkın dıbınakoyim

    1 aya yakın olacak sevgilim var ama hiç mutlu değilim panpalarım...

    4 sene önce 1 hafta kadar takıldık biz bununla sonra ben sıkıldım ayrıldım.. aradan zaman geçti biz arkadaş kaldık bağlantıyı koparmadık her neyse bi gün bu bana görüşelim dedi ben de tamam dedim. taksimde oturduk yemek yedik sonra bi şeyler içmeye gittik. içtik içtik sonra eve gideyim geç oldu dedi kalktık mekandan eve bıraktım eve bıraktıkan sonra mesajlaşmaya başladık.

    beni sevdiğini söyledi bu falan kafa da güzel alkolün verdği cesaretle yazdı sanıyorum.. neyse ciddi olup olmadığını sordum bi kaş kez ciddiyim dedi 4 sene önce sana duyduğum sevgiyi hissettim bi an dedi bize bi şans daha ver falan. düşündüm bi nasıl olur diye sonra bayadır yalnızım amk yapalm bi sevgili değişiklik olur diye tamam lan dedim. şimdi beraberiz ben başlarda böyle biraz heycanlıydım yeni bi ilişkim var heyyooo gibisinden sabahlara kadar msnde telde konuşuyoduk bi ara böyle bi soğukluk oldu bende hala da devam ediyo o soğukluk..

    o dönemde tepem atıktı sövüyodum ne anası ne babası ne sülalesi kalıyodu bu da beni seviyo diye her şeye katlanıyodu amk büyük bi sabırla. hala da canımlı cicimli askımlı konusur; her sinirlendiğimde, sövdüğümde alttan alır..ama ben acayip bunaldım 1 ayda neden bilmiyorum bazen diyorum lan salak mısın bulmuşsun böyle sessiz, sakin, çıtı çıkmayan birini otur zütünün üstüne rahat mı batıyo amk diye ama bazen de bi yandan ayrılmak istiyorum.. bi yandan da hafiften hoşlanıyorum ne yapsam kararsızım şu an yardımcı olun lan cidden ne yapsam karar veremedim bi türlü..
    ···
   tümünü göster