1. 26.
    0
    @10 panpa o zaman @6'da bahsettiğim olayın bir anlamı kalmaz. hani biz inceden lafı sokuyoruz.

    bilmeyen genç arkadaşlar ve liseliler için açıklıyorum. inci, tarihi boyunca, kendisine yöneltilen her türlü saldırıyı bir şekilde kendi leyhine çevirmiştir. örneğin diğer inci ve bardak burayı hacklerken ve ekşi muallakleri bile bizden daha panik durumdayken, biz "olm madem hackliyorsunuz, ben butonunu da düzeltin" diye başlık açıyorduk amk. haliyle gelen adam da bir süre sonra sıkılıp gidiyordu. yüzsüzlük parayla mı amk?

    bu durumda da gerekirse "evet amk. biz hayvansak, siz de hayvan yemisiniz işte" dememiz gerekir. alıngan ergenler gibi, trip yapıp başka markalara yönelmemiz, adamların gibinde olmaz. ama inceden inceye laf sokup markaya çaktırmadan zarar vermemiz daha önemli.

    bu yüzden aklımdaki fikri paylaştım.

    doritoslu fotograf çekilecek. altına "doritos: bir numaralı hayvan yemi" yazılacak. hatta aklıma şöyle bir organizasyon da geldi amk. daha tepkisel olması açısından.

    köpeklerin mama kabına doritos döküp, onu oradan yiyen yazar fotosu.
    sokakta çöpün yanında gazeteye dökülmüş birkaç doritos ve yanında üç-beş yazar.
    parkta bir sürü yazar yerde çömelmiş, ve birisi (yaşlı bir amca) cips atıyor ortama (güvercin gibi amk anlayın)
    şu inekler kafayı çıkarır önündeki yemlikten yer ya hani, onun gibi birkaç tip bir korkuluktan kafayı çıkarıp, önlerindeki cipsi yerken falan çektirir...

    yani belli başlı hayvanlar ve onların beslenme şeklini içeren bir fotograf ve altında "doritos: her hayvana uygun ilk ve tek yem" "doritos: bir numaralı hayvan yemi" falan filan yazacak işte amk.
    ···
   tümünü göster