1. 101.
    +9
    1.aşk hem maddi hem manevi anlam taşımaktadır. "aşk" kavramı sayesinde, bu kavramın görüldüğü bireylerde çeşitli semptomlar görülür. belirtileri 2.cevaptadır.

    --lt uyarıgt --
    bizim bu başlık altında ilgilendiğimiz aşk, sevgi, iletişim teknikleri insandan insana (erkekten kadına ve kadından erkeğe) olandır. ilahi, hayvani ve diğer tipte bilgi sorgulayan * *
    --lt /uyarıgt --

    2.vardır, o birey senin hayatındaki "belirli düzenlerini" çok kısa bir süre içinde kalıcı olarak değiştirmişse bir hoşlantı veya bir aşktan söz edebiliriz; bu durumun şiddeti bireye bağlıdır.
    ama türkiye şartlarında aşk, biraz güç gerçekleşen bir olaydır. bireyin hırsı, arzuları, cinsel dürtüleri ve karşı cinse bakış açıları; aşk dediğimiz kavramı ve sevme etkinliğini doğrudan etkilemektedir.

    3.ciks, (erkek ve kadın arasında geçen ile ilgileniyoruz, * * ) bence aşkın (sevginin) meyvesidir. insanın alabileceği en büyük sorumluluktur. iki beden, en mahrem ve en savunmasız bir şekilde birbirine kavuşmaktadır, birbirinden güç almaktadır, çok da güzel bir etkinliktir.
    benzerlikten ziyade "aşk" ve "ciks" arasında ilgi vardır.
    bence ciks, birbirini seven kadın ve erkeğin arasında gerçekleşmelidir, sevgiyi perçinlemenin ve arttırmanın yolu olarak kullanılmalıdır.

    bonus:
    antidepresanlar ve/veya anabolik steroidler (doğal -çikolata, mesir macunu- ve yapay -doping-) bunun için var.
    ···
   tümünü göster