/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +16 -1
    Bir arkadaşım dedi ki;

    "Açıklıyorum. Daha önce kullanmamış olanlara en hafif doz 18mg'yle başlamalarını tavsiye ederim. Şimdi sıkıldığınız iğrenç nefret ettiğiniz bir ders var. Öncelikle hapı dilimizin altına koyuyoruz. 1-2 dakika emdikten sonra ağızdan çıkıyor o hap, tırnak/bıçak yardımıyla üstündeki şeyi kazıyorsunuz. Bir kısmının gri, hatta kahverengimsi, öbür kısmının da sarı ve beyaz olduğunu görüyoruz. Şimdi kahverengi kısım time release olayını yapan kısım. Bu kısmı dişimizle veya bıçak/törpü yardımıyla kırıp atıyoruz. Geri kalanını bir güzel çiğniyorsunuz. 3-10 dakika içinde etki ediyor, 45dk - 1 saat arası bu etki devam ediyor. Sıkıldığınız derste duvara falan bakıp çok güzel bir zaman geçirebiliyorsunuz. Ayrıca müzikli ortamlarda, özellikle ravenlarda speed/ecstasy efekti yapıyor.

    ilacın etkisi geçtikten sonra moraliniz düşüyor, rezil oldum, lan şunu söylemeseydim gibi düşünceler geliyor akla. Hiçbirşey yapamıyorsunuz. Çalıştığım sınava girip üşendiğimden boş kağıt verdim bundan dolayı. Uykunuz geliyor manyak gibi. Yemek yemeye üşeniyorsunuz.

    OD* yapmak neredeyse imkansız. Olursa beyaz köpükler kusup gökkuşakları görebiliyorsunuz. Komşunun havuzunda kız kardeşinizle çıplak bir şekilde yüzerken falan bulabiliyorsunuz kendinizi.

    Yeni başlayanlara günde 2x18=36mg, geri kalan herkese günde 80mg'yi aşmamalarını öneriyorum. Sorumluluk falan almam.

    Şukulayın lan."
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa harbiden 54 lugunu kırıp içtim fena kafası var ex gibi ama 1 saat sonra düşüşü çok kötü
      ···
   tümünü göster