1. 76.
    0
    19 yaşındayım liseyi yeni biitirdim sayılır bende. liseli şimdi dinle ben teke tek hiç kavga etmedim 2 ye 6 3 e 10 1 e 4 falan filan lise ortamında teke tek diye bişey yoktur sen dalarsın onun arkadaşları sana seninkiler ona uzar gider ama taktik istemişin veriyim sana

    1). teke tek olcaksa bu kavga rakibinle konuşurken onun montundan gömleğinden yani elbisesiyle oyna yani elinle çok hafif tut o sırada kardeşim falan ortam yumuşatır gibi konuş o tam kafasını eğip senin eline baktığı anda tut çek, kafayı burnunun üstüne göm. atabilirsen tek kafada uzatırsın. sonra suratını tekmelersin ama atamazsan alnına falan atarsan, sende sersemlersin ve karşı taraf refleksle sana bi çaksa düşersin kafa atmadıysan hiç ve kafa atmak yolu sana güvenilr gelmiyosa deneme ters teper.

    2). bu benim kullandığım neredeyse her kavga ettiğimde uyguladığım taktiktir. kavgalarda ortam genelde kalabalık olur o yüzden teke tek kavga etmeniz zor sen rakibinin karşısına gidip hiç konuşmadan ya tam çene ucuna, beceremiyosan onu, karın boşluğu değil ,iman tahtasının tam altına yerleştir. sonra hafif eğilecek nefesi kesilcektir. nefesi kesilen bi rakip seninle kavga edemez. tam eğildiği anda alttan aparkatı çenesine yapıştırcaksın yada kulağına bu 2 nokta çok hassastır kulak denge organıdır çene sinirlerin toplandığı bölgedir. 2 sinede denk getirirsen düşürürsün düşmezsede etraftakiler kesinlikle sana vurmaya kalkcaktır, ama sen sen ol sakın rakibinden başkasını önemseme kim sana vurursa vursun dönüp ona buna vurma, sadece rakibine odaklan sağa sola takılırsan dayağı yersin rakibini bir elinle tut ve bir elinle allah ne verdiyse burnunu çenesini yumrukla orada sana 5 kişide girse sen orda çocuğu döversen ,çocuğu dövdü demiycekler sana. 5 inide dövdü helal olsun dicekler.
    ···
   tümünü göster