1. 1.
    +1
    çocukluk arkadaşı fransa'dan bizi ziyarete gelmişti. 3 erkek beraber takılıyoruz, gezip tozuyoruz falan. bir akşam salonda televizyon seyrediyoruz, erkek arkadaşım yorgun olduğu için erkenden yattı. ben de paul ile salonda sohbet ediyorum. paul hiç evlenmemiş ama erkek arkadaşım "hayır o gey değil" dediği için rahatım. sonra nasıl olduysa paul yanıma sokuldu ve benim dudaklara yumuldu. böylece bizim paul'un de gey olduğunu öğrenmiş oldum. bu arada adam beni öperken hayatta hiç bu kadar şehvetle öpüştüğümü hatırlamıyorum, gerçekten çok etkilenmiştim. bana "hadi benim odama gidelim" dedi. kabul etmedim, "ben sevgilime ihanet edemem" dedim. ama öpüşmeye de devam ettim, kendime hakim olamadım. sonra orada salondaki koltuğun üzerinde biraz seviştik.

    ertesi gün hep beraber terasta akşam yemeği yerken paul çok içti ve sapıttı, bana sarkmaya başladı. erkek arkadaşım da beni kenara çekip ne olduğunu sordu. ona herşeyi (dün akşam paul ile seviştiğim detayını atlayarak) anlattım. lucien de (erkek arkadaşım) paul'ün gey oduğunu öğrenmiş oldu ama yıllardır bunu kendisiyle paylaşmamış olmasına şaşırdı. neyse paul 2 hafta sonra fransa'ya geri döndükten sonra beni hergün aramaya devam etti. gerçi hiç cevap vermedim ve bir süre sonra aramayı kesti.
    bir süre sonra da erkek arkadaşım fransa'ya bir haftalığına gitti. orada her akşam buluşmuşlar ve benden bahsetmişler. paul gey olduğunu orada açıklamış ve bana deli gibi aşık olduğunu söylemiş. erkek arkadaşımdan beni kendisiyle paylaşması için izin istemiş. o da "yok artık lebron james" demiş.

    paul bu sene mayıs ayında yine gelicek ve bakalım n'apıcaz.
    ···
   tümünü göster