1. 176.
    +4
    aslında utangaç değilimdir ama okulda başka bi bölümden kız var. geçen yıl (hazırlıkken) onunla konuşmayı planladım her şey hazırdı. ama bu kız sürekli 2-3 arkadaşıyla birlikte dolaşıyordu (tuvalete bile birlikte gidiyorlardı) neticede ben fırsat bulamadım konuşmak için. arkadaşlarının yanındayken konuşmaya gitsem bi de gibtir çekilsem iyice rezil olurdum. şimdi iki kişi kaldılar ama iş işten geçti sanırım. hatta en sonunda yeter lan dedim kendi kendime. benden değerlisi mi var sonuçta. (hiçbir şekilde hiçbir yerden birbirimizi tanımıyoruz ama simak birbirimizi bildiğimizi düşünüyorum.) facebooktan mesaj atmaya karar verdim.

    31 mayıs 2011'de attığım mesaj:

    merhaba. bu yaşa gelip de halen facebook üzerinden iletişime geçmeye çalışmak hiç hoşuma gitmiyor ama bunu yapmaktan başka çözüm görmedim, yoktu. neden dersen; anlatacağım...
    resmi yazı gibi olmasını istemiyorum fakat henüz tanışmadığım birine saygısızlık etmek ve rahatsızlık vermek istemem.
    ikimiz de beykentte hazırlık okuyoruz ve bu bitmek üzere. sadece ilk dönemde ders saatlerimiz aynı olmasına rağmen o zamandan beri her karşılaşmamızda dikkatimi çektin. yanlış anlama hoşlandığım gibi bir durum yok ama bu nedenden dolayı seninle tanışmam gerektiğini düşünüyorum. çok kısa bi şekilde de yazabilirdim ki şüphesiz geri dönmezdin. geçen gün eklediğimde de kabul etmemiştin. tüm samimiyetimle seninle tanışmak istediğimi yazıyorum inanmak senin elinde tabiki.
    son olarak, başta söylediğim, başka çözüm göremedim konusuna gelince, yakınma olarak algılama fakat, her karşılaştığımda kız arkadaşlarınla birlikte olduğun için fırsat yaratamadım belki de zamanlama konusunda şanssızdım buna rağmen bir arkadaş aracılığıyla olması yerine direkt olarak konuşmak istiyorum.
    özet geçecek olursam, arkadaş olabilirmiyiz?

    cevap gelmedi..

    3 haziran 2011'de attığım mesaj:

    ordamısın?

    yine cevap yok..

    4 haziran 2011'de attığım mesaj:

    biliyorum komik gözüküyorum umurumda değil. ben seninle konuşabilmek için bu kadar saçmalıyorum ama sen bi kerecik olsun cevap vermedin...

    vee yine cevap yok : (

    artık kızı nerde görsem ondan kaçıyorum.
    ···
   tümünü göster