1. 1.
    +6
    beyler bugüne kadar kendime sakladığım bu taktikleri size açıklıyorum. ama herkese dağıtmak istemiyorum amk. çünkü ne kadar az kişi bilirse o kadar ekmeğini yerim.

    olay şu, basit bir iki yolla gibiniz kişiye göre 1,5 ile 3 cm arası uzar, kalınlığı 0,5 ile 1 cm. arası artar. ama en önemlisi hayvan gibi ereksiyon yaşarsınız, kaya gibi sert olur ne sağa ne sola bi milim kıpırdamaz. ve sadece istediğiniz zaman boşalırsınız. ama söyleyeceklerime harfiyen uymanız gerekir.

    hap, alet, pompa falan gibi şeyler değil. burada yaptığımız aslında zaten sizde varolan potansiyeli açığa çıkarmak. yani sizin aletiniz zaten şu an olduğundan biraz daha büyük ve sert olabilir ama yanlış uygulamalar yüzünden o büyüklüğü elde edemiyorsunuz.

    sadece seçtiğim 20 kişiye yollayacağım. sıra önemli değil. kafama göre seçeceğim. yalnız taktikleri bir yerden copy paste yapmıyorum. o yüzden sizi seçtikten sonra biraz zaman vereceksiniz. binlik yok. dediklerim mucize falan değil aslında çok basit şeyler. uygulayan binler nikaltına na sonuç aldıkları zaman işe yaradı sağol yazsınlar lütfen.

    ek 1 : beyler eklemeyi unuttuğum çok önemli bir konu var. sözkonusu çalışmanın sonunda ilk entry de yazdıklarım dışında kandaki değişken testosteron seviyesi uzun vadede daha yüksek olacak. bunun daha uzun vadede daha erkeksi vücut hatları, daha çekici ten kokusu ve daha kolay kas yapımı anldıbına geldiğini bilirsiniz.

    ek 2: evet beyler son seçilen kişi kukuletta mıdır nedir öyle bi nikli arkadaşımız. konu kapanmıştır. hepinize teşekkür ederim. ayrıca özel mesajda bana kendini seçtiren üç kişi daha var.

    seçilen panpalar bu gece saat 1 e kadar inbox ınıza son derece ciddi ve düzgün biçimde göndereceğim. şu an nasıl hazırlayacağımı düşünüyorum açıkçası. biraz gecikme olduğunda telaşlanmayın. beni zorlamayın gönder gönder diye. biraz sabredin. ilk mesajda yazdım. copy paste değil. orijinal bişi biraz bekleyin.

    seçilemeyen panpalar. türkiyede çok çok az sayıda uzmanın bildiği klişelerden hikayelerden mitlerden uzak bilgilerim var. daha sonra onları da paylaşacağım.

    özet: okumayamazsan gibtir git. çok umrumda.

    edit: gönderim başlamıştır. inbox ınızı kontrol edin seçilen arkadaşlar.

    edit son : seçilen herkese ve bir iki tane gözümden kaçmış entry sini beğendiğim panpaya gönderdim. hizmetlerim devam edecek beyler. türkiyede ciks uzmanıyım diye geçinenlerin bir halttan haberi yok.
    ···
   tümünü göster