1. 101.
    0
    panpa aynı durumdayım. ilkokuldan beri okuduğum kitabın sayısı yok. 6 yıldır televizyon açmam. ilgimi çeken konularda 2 satır bişey okuyayım diye uykusuz kalırım yıllardır. makina mühendisliği okuyorum(ilgi alanım amk) ama pgiboloji felsefe sosyoloji biyoloji gibi alanlara da ilgiliyim.

    insanların edebiyat, müzik ve felsefe dallarında 2 kelime edebilmesi minimum beklentim amk. lan geçen arkadaşlarla trivial pursuit oynuyorum pink floydu bilmeyen cahiller çıktı amk. adamları da aşşağılayamadım çünkü benden başka bilen yoktu amk.(kızlı ortamdı ordaki kızlardan birine yazıyodum ama nefret ediyorum kendisinden bu olaydan sonra). 2 aydan uzun süren sevgilim yok amk. çünkü dayanamıyorum bilgisizliğe.

    not: liseyi izmirde okudum çevremde genellikle kültürlü binler vardı ancak kızlar tiki takılıp salak saçma muhabbetler yaptıklarından kızlarla aram pek olmadı şu an eskişehirdeyim seviyemi düşürmeye çalışıyorum ama yine yapamıyorum amk.

    ayrıca: kitap okumaktan lysye çalışmadım evde 1 soru çözmedim, konferansa, zarta zurta gidicem diye dershaneye de uğramadım doğru dürüst. sabahlara kadar uyumadım genelde, okulda ders dinlemez sıra altından kitap okurdum amk.
    ···
   tümünü göster