1. 76.
    +12 -1
    o gece hiç uyuyamadım . saçma sapan rüyalar görüyorum durduk yere terliyorum. annem ayıkmış biraz olayı oğlum gitmedi dedi yalvarıyor ama bana gitme diye. normalde annem benden bişey rica etsin saniyesinde tamam derim. asla üzmem onu. ulan ne oldu bilmiyorum kadına ne dediysem 1 ay konuşmadı benle.
    herneyse ertesi gün balyozları falan aldık girdik orya. ameleler fidan dikiyor biz içerdeyiz. diğer elemanı hastaneye almışlar adam uçmuş amk.
    daha önce gördüğümüz o kapıları açıcaz. gittik bitane kapıyı zor bela açtık . zaten hergün havalandırıyorlar oraları yoksa imkanı yok giremessin
    zehirlenirsin gazlardan. neyse bi kapıyı açtık abi yemin ediyorum 3 tane küp , 1 tane sandık , 6 7 tane kadeh bir sepet gibi birşey vardı gördüğüm. hoca tam bişey diyorduki bu mafyamsı adamın 2 tane elemanı atlamaz mı. biri küpü aldı abi dedi çıkaralım bunu dolu bu abi ver balyozu kırayım abi ver diyo
    lan biz anlamsız anlamsız adama bakıyoruz. abi diyor ver hadi kırayım. dedi lan bırak onu hepsini bir çıkarırız.
    adam kafayı yedi :S vercesin lan onu diyo balyozu ver senin kitabını giberim allah kitap saydırıyor. daha 22 23 yaşında kekonın teki kafayı yedi adam.
    yattı oraya benimmmmmm hepsiii benim diye bağırıyor. ulan adamı çıkaramadım ordan bize saldırıyor.

    kapıdan çıktık adam normale döndü. bi sigara verin bana başım ağrıyor dedi
    hasıra uzandı uyudu . o pgibopat mafya babası aldı sopayı girişecekti ona hoca geldi
    dedi onu dürtüyürlar rahatsız ediyorlar sakın karışma orda kafayı yedirttiler ona
    bak dedi buraya gireriz ama çıkacağımız belli değil yapma etme bırakalım diyor
    yok diyor illa girip çıkaracaz onları ordan
    ···
   tümünü göster