1. 451.
    +13 -3
    lan bi gittim dedemlere . bizim gavur demiş ben kalacağım burda işler çok ilginç bi de kamera bulmuş çekmeye uğraşıyor.
    adama aynen şöyle bi cümle kurdum lan " ulan , allah cinleri perileri yollayacak sen de bunu kameranla çekecen " bi duruldu etraf bi sessizlik oldu.
    dedem susssss dedi öyle deme 3 harfli diceksin onlara yoksa gelirler bilmem ne. ne bileyim dede yaa sende aaa diye çıkıştım zaten tırsıyorum.
    bizim rolex yok piyasada 1 2 saat sonra tek başına geldi . bi tek gavur hoca var . heykelin eski sahibi rum var bi de dedem ben hoca var. dayım geceleri geliyor işte kalmıyor ama.
    o gece dedemin erzurumdan misafirleri geldi . işinin ehli said nursi cemiyetimi ne gibimse böyle okumuş bilgili adamlar göz perdesi açık adamlarmı neymiş işte onlardan. hisleri ve kalp gözleri açıkmış adamların görebiliyoruz falan dedilerde ben inanmadım. gibtiredin zaten 5 metre sakal mı olur dıbına koyim dininde bi adabı yani. müslümanım ben diye de eşşeğin dıbına su kaçırmak olmaz o sakal ne lan öyle diyorum içimden.
    şimdi kazı yaptığımı yerleri falan çevirdiler bekçiler falan var. ama 1 2 tanesi biliyodu olayı. yayılmış kendi aralarında amk bütün bekçişer tırsıyor zati hepsi tetik uykusunda. normalde bekçi nedir amk 3 de yatar 5 de kalkar 2 saatte olsa uyudum der geçer.
    bunların gözler fıldır fıldır amk zütleri yusuf yusuf.
    evde yine olduk 9 10 kişi. ben salonda yatıyorum dedemin misafirlerinden 2 tane eleman var 23 24 yaşlarında onlarda benle yatıyor.
    adamlar hatim indirdi yatarken. neyse gece uyuyorum bi ses geliyor ama alamıyorum sesi tam.
    ulan kafayı kaldırdım yanımda dalyarak konuşuyor.
    la diyorum kimle konuşuyor bu. hiişşşş birader dedim ses yok.
    içimden dümbüğün uykuya bak amk gibsem haberi olmucak diyorum. neyse yine dürttüm flan yandaki uyandı biraz baktı baktı
    hişşşş dedi bana. ses çıkarmadım bu kalktı gitti bizimkileri kaldırdı.
    lan adam yanmda konuşuyor amk ben de mal gibi oturdum izliyorum
    ···
   tümünü göster