1. 1.
    +8 -4
    ister gibleyin bu başlığımı ister giblemeyin huur çocukları gibimde değilsiniz bu 1.

    volkan-emre-gökhan sırf fb ve federasyon kavgası yüzünden yani aziz babaları içerde diye maçı sattılar. zaten boykot etmeyi falan düşünüyordu bu muallakler. yalnız şunuda söliyim hepsinden beklerdim ama gökhandan beklemezdim yakıştıramadım ona.

    gelelim volkan-taraftar olayına zaten kötü giden bi maçta taraftar çığrından çıkmış volkanın tuttuğu bi topta alaycı şekilde alkışlandı ne bi küfür edilde ne de başka birşey ama sonra volkanın yaptığı haraketler ne oluyo işte onu yapmıcaksın orda volkan efendi taraftar haklı tepkisini koyuyor orda sen cevap verirsen ne anan kalır ne bacın ne de karın bunu önce algılıcaksın sen ve senn gibiler. emrede ayrıca küfür etmiştir taraftara onuda söliyim açın izleyin şimdi buraya kadar tamam.

    rıdvana ne oluyor ?
    sırf kendi takımının oyuncusu diye bu üçlüyü kolladı maç boyunca başkalarına falan attı suçu tribünleri eleştirmeler falan hadi bunu anlarım be muallaknin evladı kendi takımının oyuncularını kollıcan gönül bağın var ama gidipte arda için sölediğin söz ne ? bildiğin damıtılmış katıksız bir huur çocuğusun rıdvan dilmen !

    şimdi gelelim herkes niye taraftar diyor destek yok falan diyolar çok güzel şimdi bende onlara soruyorum a ibineler yasakları koyarken yasaları koyarken sistemi değiştirirken taraftar gibinizde olmadı şimdi niye taraftar taraftar diyorsunuz ?

    türkiyede milli takım klupler üstü falan değildir kimse çıkıpta bunu konuşmasın bile hatta ve hatta öle dedikçe dahada değeri düşüyor bana göre.

    hiddinki tartışmıyorum bile fatih hocayı eleştirenler şimdi zütüne bakarak gibtir olup gitsinler bi zahmet !!

    özet:özet yazanın anasını gibsinler !!!
    ···
   tümünü göster