1. 151.
    +4 -1
    ulan ben bunu duydum başladım annennn evde miiii annnennn evde miii diye zikir çekmeye dıbına koyim. ulan bi cinle bir insn nasıl evlenir lan ?
    aklım mantığım almıyor. baya baya zütürmüşler kızı evlenmişler . geceleri görenler olyormuş takip ediyorlarmış ama sonıuç yok kız köşeyi döndükten sonra kayboluyormuş bu tarz şeyler dönüyor. ulan ağustos 14 oldu ben hala erzurumdayım olaylar bitmek bilmiyor. kafayı yicem bi de sıkıtıdan amk universteden oda arkdaşomı çağırdım tatile gel la dedim tatil yapak az doğa moğa takılırz hani. at mat bineriz diye
    maksat adama da heyecan yaratıyım bin unive gidince anlatılacak hikayemiz olsun .
    bu gavat çıktı geldi işte 1 hafta sonra. dayım ben bu üçümüz takılıyoruz hep ama o 1 haftada kızı falan arıyorlar ben hocalarla ilişği kesmişim annem halledice ben dedi iyi dedim ne diyim. cinlerle falan muhattap olmuyorum ama yine kafam orda. bizim elemanla takılıyoruz damda falan yatıyoruz herşey gayet normal gidiyor.
    ben olayları anlatıyorum buna inanmıyor kahpe. taşak geçiyor benle ehehe gibtir lan diye. neyse abi 2 gün sonra kızı bulduk dediler.
    cümbür cemaat gittik abi . kız gölün o tarafta böyle çarık gibi bişey var orda oturuyor ama kimseyle konuşmuyor amk
    ···
   tümünü göster