1. 1.
    +4
    varsa bilin ki sizi kandırıyordur hacular. açık açık söylese, yattım kalktım geçti bitti artık seninleyim diye hadi anlarım ama sadece 1 kere oldu diyorsa o kızdan hayır gelmez benden size demesi. örnek vereyim

    zamanında tek gecelik yattığım bi hatun vardı üniversitenin son günlerinde, neyse bu hatunla muhabbetim devam etti bin adam olduğumdan kızlar beni sever vayy be adama bak hem yattı benimle hem yapışmadı bana hem de geyik çeviriyo diye severler. yine böyle bi hatun okulu bitti memleketine gitti.

    dedi ben burda herkese veremem küçük yer adım çıkar. ama hatun sonraları sevgililerine vermeye başladı haliyle. sordum hani çekiniyodun nasıl söylüyosun diye. adamlara ağlıyomus senden önce saderce 1 kişiyle oldu sen 2.sin diye. zırlıyomus bildiğin adamlara... 2 hafta sonra yeni bi adam.ona da veriyor ona da aynı ayarları çekiyor sen 2.sin diye. hatun son 6 ayda rahat 6 7 manita değiştirdi.her birine aynı ayarı çekmiş.

    aklınızda bulunsun. böylesi şeytan kızlara güvenceğinize açık açık evet başkalarıyla yattım ama artık seninleyim diyen hatunu elinizde tutun.en azından güven verir.
    ···
   tümünü göster