1. 1.
    +56 -4
    ulan var ya az dallama değilsiniz ha. şu son bardakçı olayından sonra hele "ya,sivilceleri yeni çıkmış veletler bardakçı salağına oyun oynuyorlar sonra bu bize mastürbatif diyor içsiz güçsüz diyor ya. of ya. lanet olsun biz hepimiz mühendisiz avukatız düzenli ilişkileri olan insanlarız dude, kimse bize işsiz güçsüz diyemez tamam mı. hem biz öyle nickimizin arkasına falan da saklanmayız. bize hiçbir gazete ismimizle yazmamış için para vermiyor adamım tamam mı, versinler parayı bak biz de nasıl gazetede yazıyoruz biz saklanmıyoruz sadece internetin getirdiği mahremiyeti kullanıyoruz. off ya yine bir avuç ergen yüzünden ne hallere düştük biz böyle miydik ha,bunlar yüzünden ekşisözlük yazarları ne hale düşüyor ya. biz onbinlerce kişilik büyük bir elit kitleyiz bunu kafanıza sokun. şu abaza hayvanlara da bir kız bulmak lazım ki uslansınlar man." gibi konuşmuyor musunuz çıldıracak gibi oluyorum.

    nickinin arkasına saklanmazmış versinler parayı gazetede de yazarmış. gibtirin lan yannan kafalar dıbına koyayım sizi bulvar gazetesinde bile yazdırmazlar farkına varın bunun artık. lan o bardakçıyla da az dalga geçmedik ama herif haklı dıbına koyayım. öyle bir anlatıyonuz ki sanarlar ki yuvarlak masa şövalyesisiniz anasını satayım homo bozuntuları sizi. sanki siz 6 yaşından beri playboydunuz, businessmandiniz,evliyadınız dıbına koyayım.

    sizin belleğinize sokayım ben ne çabuk unuttunuz lan "oyşşş elifin bacaklara bak aaah yerim onları ben yeriiiiimmm" diye gezdiğiniz, gecenin bir yarısı garibanlıktan decoder alamadığınız televizyonlarınızda cine5in kaymış görüntülerindeki memeleri çözmeye çalışıp "viyk viyk" seslerini karının iniltileri olarak hayal ederken ananızın babanızın sizi basıp bir güzel benzettiği, ferresizluktan geberirken bir video kaset bir dergi bulur bulmaz aletiniz ipin kopardığı günleri. elhamdülillah bizim yine internetimiz var da arşivlerimiz sağlam. harbiden sizin bayağı bi zütünüz kalkmış. ol an o sözlüğünüze bir yazar olmak lazım sırf cevab vermek için ama kim uğraşacak 10 enrti gir de tüyü bitmemiş yetimin zikinde orman bitene kadar bekle oo. alın başınıza çalın o sözlüğünüzü zaten iki kelam edince de uçuruyonuz milleti aq authoru nasıl uçurduğunuzu unutmadık.

    ha author demişken, adamı sağlığında "ahahaha adam çok cool ya harika bir yazar en baba yazarlardan" diye göklere çıkar, sonra da uçunca "zaten sadece bakire sivilceleri ergenler okuyordu, şerefsiz alttan alta da kitaplarını pazarlıyordu, şutladılar allahın trollünü çok iyi oldu" diye adama tak attığınızı unutmuş değiliz. anlayın işte bildiğiniz binsizin deyyussunuz.

    inşallah aids olursunuz yannan kanseri olursunuz da aklınız başınıza gelir de gelmesine geç olur artık oturur ağlarsınız bundan sonra. var ya alayınız küçük birer murat bardakçı burcu esmersoy olmuşunuz haberiniz yok. muallaktorlar sizi akılıı olun biraz.

    not: bakın burada ekşi ahalisindeki işini bilen adam gibi birşeyler yazıp çizen proları hedef almıyoruz. burada esas hedef aldığım denyo kitle bellidir. bütün ekşiciler bintir ahahaha gibi düşüncelerim yoktur. sonra yarın öbür gün "ahaha mal bize bardakçı dedi kendi ekşiye tak ata ata bardakçılığın allahını yaptı salak herif git önce kendinle çelişmeden laf üretmeyi öğren pis ergen" diye gelmeyin, alnınızı karışlatmayın. şu destan gibi entryi yazana kadar anamız ağladı zaten. kimse çıkıp ne kadar uzun yazmışın aq filmini çeksinler bunun anca öyle demesin lan.
    ···
   tümünü göster