1. 801.
    +5
    Dinleyin binler, 4. yada 5. sınıftaydım, kızın birini seviyordum ama platonikti söyleyemiyordum ona neyse, furkan diye bir çocuk vardı ozamanlar arkadaşımdı şimdide arkadaşım ama görüşmüyoruz fazla neyse, bu kıza benim onu sevdiğimi söyledi sonra, 1. ders girmedim derse tabi ki utanıyordum niyeyse. Sonra hocaya söyledi kız hoca birşey yapmadı, sonra annesine söylemiş kaşar, sonra anası geldi, kantinde, okulun hemen yanında girişinde neyse, anası beni çağırdı kulağımı çekti bırakıcaksın kızımın peşini dedi bende tamam teyze dedim tabi ozamanlar bir tak bilmiyordum .

    7. Sınıftayım müdür yardımcısının oğlu var oda binti bende .. ingilizce dersindeydik 3 kişi sınıftan atıldık neyse ben dedim lan hangimizin gibi daha büyük dedim, çocukda aç lan bende açıcam dedi bu açtı gösterdi bende açtım gösterdim neyse bunu 3. çocuk gördü .. bizi hocaya söylemezmi oç. (tabi ozamanlar özel okuldaydım kolejdeydim amk) neyse matematik dersine geldik, hoca kızlara dışarı çıkın dedi sonra beni bi dövdü sonra ders bitti çıktık fen dersi vardı onun öncesinde fen hocası vardı gözlüklü bi bin bana bi tokat attı mübarek osmanlı tokadı amık . sonra okulda adım çıktı .

    8. Sınıftaydım ben fikri nuri üçümüzde bintik ama ben daha çok bintim neyse, lan kübra diye bi kız vardı, bunlar kızın altına bakıyordu sürekli bende bakayım dedim cesaret edemedim öyle gitti içimde kaldı amık .

    8. Sınıftaydım isaldim müdür yardımcısına söyledim hocam midem ağrıyor dedim ilk önce izin vermekte tereddüt etti sonra, gittim lan yolda yürüyorum dıbına koyim sıçacağım tuttu .. lan saldım taku ama öyle böyle değil.. sonra ordan bi abiye sordum abi burda tuvalet nerde var dedim şurda cami var dedi lan gittim camiye tabi girerken işemik dedim 50 kuruş verdim girdim lan girdim sıçıyorum ama öyle böyle değil ..sonra donu çıkardım oraya koydum altımda sadece okul pantolu vardı don yoktu sonra dolmuşa bindim allahtan ki dolmuşta fazla kişi yoktu .. lan en taktan günüm o gündü ..

    9. Sınıftaydım ingilizce hocası vardı oda karıydı neyse lan arkadaşlar kalem atıyorlar hocanın masasının altına lan bide ben deniyeyim dedim baktım süperdi amk .

    edit:bintim yani .
    ···
   tümünü göster