1. 1.
    0
    @9 millet harem olayını hep yanlış biliyor panpa. yani at hoorozu kümese kimi tutarsa gibsin gibisinden değil. haremdekiler sarayın tabiri caizse evlenilecek kadın deposudur (padişah, vezir falan). çok sağlam bir islami terbiye alırlar tıpkı devşirmelerdeki gibi. çoğu da müslüman olur zaten. aynı zamanda birden fazla sanat dalında da profesyonelleşirler.

    evlilik olayına gelince, padişahlar bu kadınlarla evlenirler. yani zina diye birşey yok ortada. dinen erkek her dinden kadınla evlenebilir, kadının müslüman olmasına gerek yoktur. ama sırf şehvi amaçlar için değil, kadının müslüman olmasına vesile olması amacıyla olur ancak (kimse kimseyi müslüman yapamaz, hidayet allahtandır. insanlar vesiledir).

    ancak müslüman kadın, müslüman erkekten başkasıyla evlenemez. bazı feminist kılıklı tipler soracak nedir bu ayrım diye. ortada bir ayrım yoktu, realite vardır. genel itibariyle kadın, erkeğin dinine girer. araştırın bakın, farklı dinlerden ikikişinin evliliğinde eğer bir taraf din değiştirirse bu taraf kadın olur genelde (istisnaları olabilir, kaideyi bozmaz)

    dövme olayına adam copy-paste yapmış zaten. benim de aşağı yukarı aynı zaten. gösteriş kısmı işin en önemli kısmı. ben vücuduma dövme yaptırtmam. çünkü vücudum daha değerlidir. bir dövme yaptırmak misal 100 lira olsun. benim dövmeyi yaptırdığım yerin (misal sağ kolum) değeri, bırak 100 lirayı trilyonlar verseler vermem. öyleyse kolumu niye kolumdan daha değersiz olan birşeyle süslendirmeye çalışayım. zaten benim kolum en iyisi

    not: şahsım adına söyleyeyim bu yaşıma geldim (22) ne bir kere yüzük taktım, ne kolye taktım, ne bileklik falan taktım. hiçbiri beni daha değerli kılmaz.

    copy-paste değildir. emeğe saygı lütfen...
    ···
   tümünü göster