1. 51.
    0
    sakalları ya çok sık ve çook uzundur yada seyrek ve az uzundur zaten şekilinden ve biçiminden anlaşılır kot pantolon kesinlikle giymezler yüzlerinde hep somurtkan bir ifade vardır. dışarıda genellikle aile boyu gezerler annenin kucağında bir çocuk saçlar kapalı baba ise öteki çocuğu omuzlarına almış bir şekildedir. soru soransın cevap vermezler yada somurtarak öfkeyle verirler. devamı gelecek editliyicem
    evet çocuklarının isimleri genellikle ömer, ayşe, muhafazid vb. isimlerdir(tabii bu isimleri koymaları güzel ama daha bir tane şakirt görülmemiştirki oğlunun adı mert olsun).çocukları yanınıza gelir gülersin adını sorarsın seversin ama anne şakirt hemen atılıp çocuğu alır gider sanki kaçıracakmışız gibi davranır çok üzücü böyle yapması. baba şakirt ise uzaktan uzağa sizi izler bakarsınız yüzünü çevirir(be adam madem baakıyorsun biz bakınca neden yüzünü çeviriyorsun).veeee bunu söylemeden yapamıyacam bu şakirtler her gittikleri yerden çıkarken muhakkak oraya bi zarar verirler ya yere çöp atarlar ya bir yeri dağıtırlar başıma çok geldi hep bunların dağıttıklarını topladım.
    not= bana dinsiz gözüyle bakmayın aralarında çok sevdiklerimde var ama çoğunluk maalesef anlattığım şekilde ne kötü demi müslümanlık gibi bir dini kötü tanıtıyorlar.
    ···
   tümünü göster