1. 476.
    +2 -3
    devam...

    fenomen sağolsun böyle gecelerde hiç beni mahçup etmez ,işimi görür , ileride param olursa ortak olmak istiyorum ... ccc fenomen ccc

    tekila yarıya doğru yaklaştıkça iyice kafam güzel oldu , kız ortadaki masanın üstüne oturmuş sürekli shotları dolduruyodu , ben mi onu serhoi etmeye çalışıyorum o mu beni belli değil. göbeği gördüğüm andan beri bitmiştim , israil yapımı füze gibi 20cm hata payıyla hedefe kitliydim , kimse kurtaramazdı artık onu. zaten kendisinin de pek kaçıp kurtulmak gibi derdi yoktu... keyfi yerindeydi.

    kafam güzel olunca sigara içiyorum , bitane yakayım diye balkona çıktım arkamdan geldi , iki fırt almıştım ki elimden aldı derin bi fırtta o çekti. sigara içen karıları sevmem ama ciksi bişey olabiliyo bazen itiraf etmek lazım. ciks sırasında sigara içeni de gördüm mesela , bildigin gibişirken sigara içmek gibi bi zevkleri var...

    sigarayı balkondan attım , belinden tutup kendime çektim ,saçlarını elimle geriye doğru atıp boynundan hafifçe öptüm , kafasını bana doğru bastırınca anladım ki doğru yoldayım... yarış başlamadan önce atları start box lara sokarlar da hayvanlar huzursuzlanır , biran önce koşmak isterler ya ,aynen o durumdaydım beyler.

    boynundan yavaş yavaş çenesinin altına doğru öpmeye başladım , ordan dudağının kenarına doğru gidicektim ki kendisi uzatmadan alt dudağıma yapıştı... itiraf ediyorum sağlam yiyişiyor.18 yaşında birinden beklenmiycek performansı var ,tam kararında bi ıslaklık ve sertlikle ,kesinlikle şapırdatmadan... severim.

    bu şekilde öpüşerek içeri doğru geçtik , perdeyi kapatıp kendimi koltuğa bıraktım , onu da üstüme çektim , bacakları iki yanda üzerimde ata biner pozisyonda oturuyordu , elleri saçlarımda ve tshirtümün içindeydi , ben aşağıdan bacaklarını ve göbeğini okşuyodum ,arada bir dudaklarımı bırakıp burun-yanak-kulak neresi varsa hafif ıslak bi şekilde öpüyodu..
    ···
   tümünü göster