1. 1.
    +76 -51
    bir taraftar grubu yoktur. ultraslan ve gençfb taraftar grupları onlarca tır gönderdi van'a tek bi kez şov yapmadılar. bunlar her hafta van'ın ismini kullanarak kendilerine prim yapıolar. muallaklik ruhlarında var, soyunmaya yer arıolar.

    amk bunlar güya siyahi insanlara sahip çıkarlar. bi kere siyahi insanlara nasıl hitap edileceğini, nasıl saygı duyulacağını bilmiorlar. dillerindeki zehiri atamıyorlar. zenci kelimesini ırkçı beyazlar, siyahileri aşağılamak için kullanır. zenci demekten vazgecip siyahi demelisiniz artık. siyahi insanlar hassas olurlar, çünkü çok fazla ezilmiş ve öldürülmüşlerdir. köle olarak kullanılmışlardır. onlara karşı daha insani davranmalısınız (ne yaparlarsa yapsınlar). buna pozitif ayrımcılık denir.

    ayrıca bunlar görmemişin ve sefilin alasıdır. kendilerini büyükten sayarlar, 10 senede bir şampiyon olurlar. başka herhangi bi başarıları yoktur, yabancılara sorsan 3 büyük takım içinde en son söylenen takım olacaktır ama baksana havalarına avrupa devi sanarsın, real madrid'in havası yanlarında fos kalır. amk quaresma gibi hiç biyerde tutunamamış simao gibi yaşı geçmiş topçuları aldınız diye adam mı oldunuz amk.. 3 büyük yok 2 büyük vardır. biri cimbombom diğeri sarı kanaryadır.

    kendinizi solcu, özgürlükçü, muhalif sanarsınız. gidin daha düne kadar yeter dediğiniz tüpçü adamın zütünü yalayın. adam tarihin göbeğinde kendine rant yaptı, hiçbirinizin sesi çıktı mı binler. istiklale sahip çıktınız mı? böle mi muhalifsiniz..

    özet:
    siz çıkarcısınız, şovanistsiniz, ırkçısınız, görmemişsiniz, asosyalsiniz, vahşisiniz, ayyaşsınız, herkese herşeye zarar veriosunuz..
    insanların sizden korkmasından gurur duyuosunuz.. bu yüzden hiç bi zaman büyük takım ve büyük taraftar olamicaksınız.. öyle öküz gibi anırarak olmuyor...

    ırkçılık meselesiyle ilgili bi edit:
    fenerbahçe taraftarı, pascal nouma o el hareketini yaptıgında bile siyyahilere ırkçı bi söylemde veya tezahüratta bulunmadı. bi galatasaraylı olarak bu yüzden saygı duyarım onlara...

    son edit:
    ben bu başlığı şukulanmak için açmadım. şukulayan da eksileyen de ekgib olmasın. ama adam gibi tartışmaktı niyetim.. kavgaya çağıran ergenler ve gramer hatası arayan einsteinlar olmasaydı daha güzel bi muhabbet olurdu..

    önemli edit:

    evet yine bi bjk klasiği.. ırkçı değiliz diyenlere bak..

    bjk tv'de geçen muhabette bak..

    burhan akdağ: bu eboue gibisi national geographic'te her hafta içi var..

    daha sonra...

    burhan akdağ: "ben eboue'ye aslan demek istedim." - gökmen özdenak: "siyah aslan yok ki!"

    züt edici edit.
    biz en azından şov yaparak yardım edioruz, konuşacağınıza siz de yardım eden diyen yavşaklara gelsin bu da...
    ultraslan van'da : http://www.facebook.com/p...173&type=1&ref=nf
    fenerbahçe dernekleri van'da: http://gzg.in/l/a93d2
    ···
   tümünü göster