1. 751.
    +6 -4
    son part bu gece...

    devam...

    olum sizin nası bi hayal gücünüz var beyninizi gibeyim ,allah belanızı vermesin ..hayır anasını falan gibmedim amk o kadar da değil .

    neyse telefonu normal bişey yokmuş gibi <efendmmm annea>> diye açtı ama kadının sesi bi garip telaşlı geliyodu , duyduğum kadarıyla <kızım bi saattir kapıyı çalıyorum duymuyosun uyudun mu >> falan gibi şeyler söylüyodu , ben haldur huldur gibişirken anası bişey almak için eve çıkmış , zili çalmış ama gibleyen olmayınca anahtarıyla girmiş , babası aşağıda arabada bekliyomuş ... bunlar bende hafiften bi ereksiyon kaybına sebep olsa da heycanlandırmadı da değil binler. yakalanmamız düşük bi ihtimaldi kız giblemediğine göre ama yakalansam da olurdu , bana farketmez zorla mı girdim dıbına kodumun evine, giben gibtiren razı kime ne amk.

    kız annesiyle telefonda konuşurken dudaklarının yanlarından falan öpüyodum , parmağıyla ağzımı itmeye kapamaya çalışırken bi yerden de kafasını arkaya atıp gülümsemesi beni iyice delirtti , telefonu kapamamasını konuşmasını anlatan bi hareket yaptım elimle , masanın üstünden indirip aynaya doğru domalttım , bi elinle telefonda annesiyle konuşurken bir yandan da aynadan bana bakıyodu , amın yanaklarında biraz gezdirip deli gibi gibmeye başladım ,ses çıkmasın diye eliyle tampon yapıyodu ,bi parmağımı züt deliğinin üzerine bastırıp iyice hızlandım , telefonu kulağından indirip hafif gülerek yavaşşşhh dedi ... böyle şeylerin beni yavaşlatmak bi yana iyice 6. vitese atacağını henüz bilmiyodu tabi.

    daha fazla uzatmayıp <<tamam anne siz çıkın ben oturuyorum arkadaşımla yukarıda>> diyip telefonu kapattı ve kenara fırlattı , belini iyice kırıp poposunu iyice yukarı dikti , görüntü müthişti , saçlarından tutup kafasını kaldırdım ve aynadan bakmasını söyledim , elleri masanın üstünde ,aynadan bakarken gözlerini benden ayırmıyodu ,poposunu iki elimle iyice sıkıp deli gibi içine boşaldım yine.

    hiç kıpırdamadan bi süre kendime gelmemi bekledi , onu da belinden tutup yatağa attım ikimizi birden , sırt üstü yattım o da başını göğsüme koyup sakinleşmemi bekledi.

    gibiştikten sonra hayatta karıyla uyuyamam beyler , zaten elimi kolumu yastığın altına falan sokup yattığım için kimse de kolay kolay benle yatamaz...

    toparlanıp üstümü başımı giydim ve tuvalete gidip elimi yüzümü yıkadım ,şimdi gibişten hemen sonra kaçmak olmazdı , odanın içinde dolaşmaya sağı solu kurcalamaya başladım sıkıntıdan , o da arkadan belime sarılı pozisyonda şu ne bu ne diye sorduğum şeylere cevap veriyodu , bi kaç fotoğraf ,parfüm şişeleri tokalar falan bişeyler işte...

    en son elbise dolabına geldim ,açabilir miyim diye sormadan direk yapıştım kapaklara ,kurcalarken en solda askıda asılı duran şeyi gördüğümde aklım gitti beyler

    bildiğiniz lise eteği tarzı kareli bi etekti , lise eteği değildi çünkü o boyda bi lise eteği olması mümkün olacağını sanmıyorum , en fazla zütünü kapatıcak kısalıkta müthiş bişeydi ,lise eteği olmasa da artık o benim için lise eteğiydi tabi.

    o etekle çok sağlam bi gibiş yapmadan gitseydim gözüm açık giderdim..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster