1. 126.
    +14 -1
    annemizle birlikte sevgiyi tanidik. simdi toplumdan ask'i nasil ogrendigimize bi goz atalim. kucuklukten beri ask temali filmler izliyoruz, sarkilar dinliyoruz. allah askina, ask kadar para yapan baska piyasa var mi? amator her sairin onlarca askla ilgili siiri var. kendini tanimayan, iliskileri bilmeyen herkesin ask hakkinda yorumu var. kac tane populer yazar onlarca para kazaniyor bu zirvalardan.. kucuklukten beri bizi sartlamaya calismalari gayet normal. bu yalanlarla buyutulmus insanlar, annelerimiz bize ilk yalani ogrettiler.

    her seyin yalan oldugunu dusunun. takun icinde yasiyoruz. aydinlanmaniz istenmiyor, cunku kimsenin isine gelmiyor bu durum. bu yaziyla bilrikte daha onceki sorunlarinizin ne kadar basit oldugunu goreceksiniz. her sey aslinda o kadar acik ama o kadar karmagiblastiriliyor ki, herkesin kafasi karisiyor.

    "evlendigini gormeden olmek istemiyorum", "abi bu kiz melek gibi, ben bununla evlenicem".. allah askina.. kimsenin sizi gibledigi yok, tamamen kendi sartlanmalari ve hormonlari tarafindan kontorl ediliyor disiler. bu yuzden de onlari elde etmek cok kolay olacak yaziyi okuduktan sonra. ama "gercekten" elde ettiginiz seyin hicbir gib olmadigini, kadinlarin sizin hayvansal zevkleriniz, pgibolojik tatminlikleriniz disinda hicbi gibe hitap etmedigini goreceksiniz.
    ···
   tümünü göster