1. 1.
    +4 -1
    ben öyle evden çıkarken bakım yapan, "jilet gibi" takılan biri değilim. kız tayfası verecekse verir zaten. istersen zütüne paco rabanne 1 million şişesini sok vermeyecekse vermez. size anlatılan bütün taktikleri, özellikle erkek dergilerinin taktiklerini bir kenara bırakın. verecekse verir. istesen de engelleyemezsin. vermeyecekse de vermez. sizin etki alanınız yaklaşık %5. yani %95 onların elinde. o gib kadar oran için maymuna bağlamayın dıbına koyim.

    neyse atladım arabaya çıktım taksim'e. beşiktaş taksim arası boş yolda 3 dakika. neredeyse 1 saat sürdü gitmem. ilkbahar dönemi. havalarla birlikte kızların am suyu da ısınmış. soluğu taksim'de almışlar. camdan bağıra çağıra dolanan gençlere bakıyorum. birbirlerine sarılmışlar, gülüyorlar eğleniyorlar. ellerinde püskevitler. ulan diyorum, nasıl bir enerji bu. kendimi yaşlı hissediyorum.

    2007 model corsa var altımda. kendi paramla aldığım ilk araba. eski arabamın ön konsolunda sigara söndürmüşlüğüm var, ama bu baba parasıyla alınmadığından iyi bakıyorum. küllüğünü bile kullanmamışım daha. park ediyorum her zaman bıraktığım otoparka. dalıyorum istiklal'e.
    ···
   tümünü göster