1. 1.
    +76 -13
    .) böyle gibimsonik isyanlar edip sevimli gözükmeye çalışan egoist kindar amın etrafındaki et parçasıdır

    http://imgim.com/30976526351483033661018.jpg - alternatif link http://inci.ca/ug_v955z_2

    2.) kinci ve alter egoludur http://imgim.com/trkkz.jpg - alternatif link http://inci.ca/ufgk8y_748

    3.) iki yüzlü luzumsuz huur cocugudur http://imgim.com/ikiyzl.jpg alternatif link http://inci.ca/ut_7la8yyv

    4.) buna ne demeli bilmiyorum http://imgim.com/egoist.jpg alternatif link http://inci.ca/u9m9gv7iz2

    --- --- --- --- --
    Deo yu parfum niyetine kullanan , imitasyon ürünler kullanıp orjinal miş gibi takılan , saçına fön çekritince pislik akana kadar yıkamayan , çoğu zaman saçına ütü basan , arkadaşının , nerden bulursa makyaj malzemesi kullanan , arabaların yada dükkanların yanlarından geçerken yansımasına bakıp saçını düzelten , en çok ben beğeniliyim en çok ben isteniliyim duygusuyla yanıp tutuşan belli etmeyen , sosyal medya da arkadaşına sürekli güzel sözler söyelen ( arkadaşı da ona söylesin diye ) öpücük atıcam diye ağzını tavuk zütü gibi yapıp resim çekilen profil resmi yapan şahsiyet TÜRK KIZI !!!

    unutma eşşek giben bir toplum , tavuk zütlü ağızlara her zaman ilgi duyar bu senlik bir durum değil yani alter egoist dostum kendine iyi bak

    peki , türk kızını gibmek için ne yapmalı ?

    sürekli olarak egosunu tatmin et , sen ağasın paşasın kralsın haklısın en iyisin süpersin vb.. sosyal medya da resimlerini beğen , beğendirt duvarına iki üç ilgi dolu yazılar yaz ... misson completed türk kızı alter egoist tir olm onun ego kanserine katlanabilirsen ( ben asla katlanamıyorum ) kolay oldugu kadar da sıkıntılı mesela nekrofili den farksız ceset gibi yatarlar onca emege yazık gibtir et .

    özet : ağır luzumsuzdur.
    ···
   tümünü göster