1. 1.
    0
    @1 çok güzel yazmışın panpa eline koluna sağlık. benim de eklemek istediğim artık asalaklıktan , maddi ve manevi tüketimden başka bir halta yaramayan bu amlıların iflah olmayacağını kabul etmemiz ve insan neslini temsilen erkekler olarak yanlız kaldığımız bilincine varmamızdır.
    çünkü insan ve mahlukat arasındaki fark beyindir , zekadır , taş ve sopadan balta yapabilmektir. şurası açık ki, evrimimiz milyonlarca yıldır sürerken dişiler başka bir yerde, içgüdülere hayvanlara yakın bir yerde saplanıp kalmışlardır.
    onları imha etmeliyiz, kuluçka makinasından başka bir şey olmalarına izin vermemeliyiz, köle gibi alıp satılmaları da müstahaktır ki zaten özgür olmak ve insan olmak sıfatlarını manen taşıyabilmeyi geç idrak edebilecek ruhsal ve zihinsel donanıma da sahip değillerdir.
    teknoloji bizim elimizde panpalar, istersek atomu parçalarız, istersek insan klonlarız ayrıca iddia ediyorum ki bu dişileri tüketim malı seviyesine ittirebilirsek artık savaşmamız içinde fazla bir neden kalmaz gidip marketten alırız ya da siparişe göre yaptırırız, istersen gibersin istersen pişirip yersin. bu şekilde üzerimizde kurdukları yalan otoriteleri yıkılır bu acınası mahlukat hakettiği şekilde yani diğer hayvanlar gibi yaşar ki bu şekilde şu anda yaşamaya zorlandığı sözüm ona insan hayatından çok daha mutlu olacağı da muhtemeldir.
    şurası açıktırki , teknoloji bugün sex ve üreme işlevlerini birbirinden ayırabilecek yetidedir yani insan (erkek) neslinin devamı için dişilere gereğimiz olmak zorunda değil, bunu er yada geç farkedeceğiz.
    peki ya sex denilen şeyin bilgisayar oyunundan ne farkı vardır, yada ps3 oynamak , maça gitmek , içki içmek gibi zevklerimizden bir diğeridir sadece bu sefil amlıların elinde olduğu için onlara mahkum yaşıyoruz , eğer koca istanbulda içki satan tek bir dükkan olup belli özelliklere göre bir parça taktan bira veriyor olsaydı o dükkanın kapısında yatardık çoğumuz
    ···
   tümünü göster