1. 1501.
    +2
    beyler iyi haftasonları hepinize ,maçlarınız rastgelsin

    bodrumdaki grup cikse dönücez ama yine bi virgül koyup biraz günümüzden bahsedeyim , şimdi neler oluyor;

    dün gece fenerbahçe yüzünden zütüme 500 lira girdi ,ulan insan bi gol atamaz mı be şerefsizler, yarım şişe viski içip serhoş eve gittim yatıcaktım ki telefonum çaldı babam aradı ,taksiye atlayıp o saatte karşıya gittim ,nişanlımın ailesi ,nişanlım bide bizimkiler çay kahve muhabbetinde ,kafam çok güzeldi ne konuştuğumu bile hatırlamıyorum ama bu karıdan ve başka bikaç ufak tefek şeyden herkesin haberi var artık, nişanlımın babası gibi bi kayınpeder allah hepinize nasip etsin gerçekten babacan bi insan, herkesi sakinleştirip <erkek adamsın yaparsın ama bu son olsun..> şeklinde olayı kapadı ,yani aileler bazında kapadı ,kızla aram hala kötü yüzyüze bile bakmadık sadece bi kahve yapıp içirdiğini hatırlıyorum okadar...

    50. sayfaya gelmişiz bi kere bile uplamadım bu başlığı hatta fazla entry girmemek için oturup uzun uzun yazıyorum, yorumlardan ve özel mesajlardan anladığım kadarıyla yavaş yavaş samimiyetime inandınız, artık sazan.avi yorumlarını daha az görmek güzel,ben açık yüreklilikle yaşananların üzerine hiçbişey koymadan anlatıyorum ,hatta bi arkadaş yukarıda <kısa sürdü biraz daha uzat> şeklinde bişey yazmış ,ben onu yapamam işte öyle bi yeteneğim yok.

    aynı çevrede olduğumuz insanların olayın geçtiği yerlere ve hatta bana bile aşinalığı var zaten ,onlar daha çabuk hikayenin içine girebiliyolar, yazdıklarımda abartı veya yalan olduğuna boşuna kendinizi inandırmaya çalışmayın çünkü yok, herkes geçmişi anlatıyor bu yüzden olayları arada bir gerçek zamanlıya da döndürücem;

    gecenin süpriz maçı ;

    az sonra mesaj atıp kızı eve çağırıcam ,son günlerde aramız açık ama geleceğini tahmin ediyorum hatta eminim.

    şimdi palladium'a gidip bi hediye falan alıcam, dün gece zütüme giren 500 liranın acısını da bu gece karıdan çıkarmayı düşünüyorum ,giderse gece yazarım, gitmez kalırsa yarın yazarım , en geç yarın okuyacağınız part gerçek zamanlı olucak yani. kız gelmezse de bodrumu yazarım oturur.

    bi kaç anlatmak istediğim olay daha var , onları da anlattıktan sonra artık sıra linki kıza mail atmaya ve caps'leri size göndermeye gelicek... 15 aralık gibi final yapıyoruz.

    sonrasını da hep beraber görücez, şu anda neler olabileceğini tahmin edemiyorum.

    hadi hayırlı işler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster