1. 1.
    +15 -5
    evet beyler siz erkekseniz ve erkeklik gururunuz varsa önünüze gelenle ne gibişirsiniz ne de çıkarsınız. tarih boyunca erkekler savaşlarda yitip gittiğinden dolayı kız nüfusu fazladır ve kızlar kendilerini erkeklere beğendirmelidir amk. kızlar için kasıp durmayın binler biraz seçici olun. siz devdıbını getirirsiniz ben başlıyorum.

    1) yüzüne baktığımda çok itici bir kızla çıkmam binler. tamam iç güzellik falan filan. ama kimya tutmuyorsa o kız size güzel gelmez. en bakımlı hali bile. bazı kızlar vardır güzel değildir ama sempatiktir, tatlıdır. bunlara lafım yok. ama kendini full salmış, yüzüne baktığımda bir daha bakasım gelmiyorsa o kızı gibtirederim binler. ha karakteri iyiyse o zaman arkadaş olabilir.

    2) kitap okumayan cahil kızlarla çıkmam. kendini geliştirme hevesi olmayan, amaan yatiyim ben kocam çalışsın diye düşünen, en azından bir konuda iyi olmayan kıza yüz vermem hiç. istediği kadar güzel olsun farketmez. cahilse, düşünemiyorsa iş biter.

    3) müzik zevki serdar ortaç, ebru gündeş, lady gaga, beyonce gibi tiplerle sınırlı olan kız gözüme hiç gözükmesin amk. müzik zevki bence cidden önemlidir. klagib, blues, jazz dinleyen kızlar genelde en kalitelileridir. bir kız müziğin iyisinden kötüsünden anlamalıdır. mümkünse bir enstrüman çalmalıdır.

    4) kızlarla arası kötü olan kızla çıkmam. en itici kız tipidir bu " ayh ben erkeklerle daha iyi anlaşıyorum " diyenler. genelde hemcinslerini çekemezler. arkalarından konuşurlar. sevişmek için can atarlar ama bir kız başka bir kıza verince kaşar olur bu kızların gözünde. görünce koşarak uzaklaşmak lazım.

    5) iradesiz huurlarla çıkmam. " namus bacak arasında değil ki yhaaaaaaaa " diyenle işim olmaz. bakın vermiş kız bile gözümden düşmek için başlı başına bir sebep. ama her önüne gelenle yatmış kız gibsen çekilmez binler. azgın bir köylüdür. asil bir kadın kendini korur. ccc asalet ccc

    6) kendini beğenmiş huurlar benden uzak olsun. açık ve net. yaklaşan her erkek kendisini gibmeye yelteniyor zannedenlerden gına geldi, kaprisini gibtiğimin huurları sizi.

    7) moda zevki louis vuitton gibi varoş çantalarıyla sınırlı olanları direk gibtiredin. bakın bunlar nişantaşında bile kol gezmekte. 1.75 boy, solaryum ve makyajla abartılmış bir esmerlik, dev gibi bir gözlük, basketbol topu büyüklüğünde halka küpe ve louis vuitton. bu tip en sevmediğim tiptir amk. kadın dediğin ucuz şeyler de giyse üstüne yakıştıracak, gibindirik bir şekilde marka peşine takılıp ortalıkta koşturanların vurun zütüne tekme gitsin.

    8) metroda bile güneş gözlüğüyle dolaşan " mankenler " zütü taklu tiplerdir. 3 gram cam ve etrafında 4 gram plastik ile oluşturulmuş bir cismi koca burnunun üstüne geçirince kendini manken zannedenler havalardan havalara girenler ağır varoştur.

    9) yürüyüşü bozuk kızın dıbına koyayım beyler. bir kızı en çekici yapan şey asil yürüyüşüdür bence. boynu bükük yürümeyecek ama huur gibi çenesi yatayla 45 derece yapıp burnu havada da yürümecek zütünü kıvırta kıvırta. asil bir yürüyüş beni gibip atar beyler.

    10) telefonu elinden düşmeyen reel iletişimden kopuk, cümle kurmayı beceremeyen, düşünemeyen, konuşamayan kızları görür görmez ortamı terkederim.

    evet beyler benim maddelerimden bazıları bunlar. şimdi diyeceksiniz ki onu beğenmem bunu beğenmem seni kim beğeniyor. emin olun var binler bişeyler ehehehe. neyse konumuza dönecek olursak erkek olan sizsiniz. siz kendinize bakmak zorundasınız ama asıl sizi elde etmesi gereken kızlardır.

    evlilik erkekler için oyunu kaybetmek, kızlar için kazanmaktır. boşuna hepsi uğraşmıyor sizle evlenmek için. hadi binler göriyim sizi.
    ···
   tümünü göster