1. 1.
    +1
    lise2 de öss var o zaman hazırlanıyorum. gittiğim gibindirik dersanede sürekli deneme sınavlarını kaçırıyorum. (söke egefen)

    ulan çalışıyorum gidiyorum dersane dağılmış, meğer sabahtan yapmışlar sınavı
    ertesi ay tekrar, ulan bi gün önceye almışlar kaçtı sınav.
    ertesi ay gene bi şekilde kaçırınca, eeeh dedim anasını giberim, bi dahaki sınava çalışıyorum ve kaçırmayacağım.

    sonraki sınavdan bi gün önce babama dedim, sen bırakıcan beni dersaneye. bi 30 km falan mesafede benim dersane başka bi ilçede(kuşadasında oturuyoruz, derane sökede). böylece minibüsün bozulması, geç kalması vb. bütün olasılıkları elimine ettim.

    sabah tempra sxa arabamızın trigger kayışı tam o sabah arabaya binip kontağı çevirdiğimiz an koptu beyler.
    nasolsa arabayla gidicez diye minibüsü de kaçırmıştım. kafam önde eve döndüm. çıktım odama oturuyorum. baktım dersaneden verdikleri dosyanın üstünde kuşadası şubesi telefonu var! hemen aradım, sizde eşzamanlı sınav var mı diye? varmış. hemen koş saat 9 da sınav başlıyor 10 dakikaya dedi adam. saate bakıyorum saat daha 8e 10 var.

    5 dk bunu düşündüm oturduğum yerde. o an aklıma bi gece önce saatleri ileri aldığım, üşenip benim odamınkini ileri almadığım aklıma geldi. evet aslında saat 9a 5 vardı. 5 dk. içinde yokuş aşağı koşarak bi ihtimal yetişebilirdim hala.

    kimliğimi, kalem silgimi alır almaz koşmaya başladım. şakacı kuşadası esnafı önüme çıkıyor, çelme takıyor, gününü gün ediyordu. ada başarı dersanesi bana göre egefen'in kuşadası şubesiydi, şansımı gibiim orda da bi deneme sınavı vardı.

    ben mal gibi o sınava girdim. lise1 sınavıymış amk. biyoloji, felsefe, pgiboloji soruları yok.
    sınavın ortasında yaptığım mallığı sezmiştim ama ne çare. yaptım çıktım. müdür evi aradı başarılıymışım.
    ···
   tümünü göster