1. 76.
    +1
    @70 sende klagib bir türk kızısın bunu nerden mi anlıyorum? Buyrun alt satıra beklerim efenim:

    var, ama sizin ulaşamayacağınız uzaklıktalar ibaresini yazmış olmandan anlıyorum. Türk kızı komplekslerini erkekler açısından ulaşılamaz olmakla örter. Türk kadını bu açıdan çok şanslıdır. Her ortamda kendini ön plana çıkarmaya güzelliğinden bahsetmeye, zeki olduğunu vurgulamaya, diğer kızlardan farklı olduğunu söylemeye çalışır ve bunların etrafındakiler tarafından onaylanmasını bekler. Klagib kompleskli zütten bacaklı erkeklerin kendisine bakması için elinden geleni yapan sonrada erkeklere abaza yaftasını yapıştıran minnak beyinli Türk kızı her fırsatta ben ulaşılmazım benim amım aslında bir isknadinav erkeği tarafından gibilmeli güdüsüyle hareket ederek her yerde biz ulaşılmaz kadınlarız argümanıyla ortada dolaşır.

    Ayrıca kendim ve bu sözlükteki bi çok bin Türk kadınından bir çok anamda daha üstün özelliklere sahibiz, tabiki türk kadını kadar kıllı olmayışımız bizim yüzümüze vurulası bir ekgibliğimiz olabilir ama bir çok sözlüktaşım türk kızının anlayamayacağı kadar entellektüelizdir.

    Kaç tane türk erkeği var ben ulaşılmazım falan filan ayakalarına yatan, bunu yapmamalarının nedeni sence çok çirkin olmaları mı? çok aptal olmaları mı?

    Sana bu kadar uzun yazmazdım ama sabah sabah yazdığın tek cümle beni çileden çıkardı.

    Siz türk kızları kimsiniz ki kendinizi kaf dağının zirvesinde yaşayan bennu kuşu sayıyorsunuz? Evt bennu kuşuyla aranızda benzerlikleriniz var tabi siz de kıllısınız, sizinde ses tonunuz dayanılmaz ama bu kadar.
    Lan Brüksel de bi otelde sabah kahvaltı salonunda meyve suyu makinesinin bozuk olan düğmesiyle uğraşan bir hatuna sadece yardım ettiğim için hatun kaç kere teşekkür etti ve ayak üstü kısa bi sohbet etme lütfunda bulundu bunu yaparken de hiç bir şekilde kendini bi tak sanmıyodu. Aynısını bi türk kızına yapsan abaza olursun dönüp suratına bile bakmaz, baksada abazasın ama sana yinede teşekkür ediyorum çünkü ben çok ulvi bir insanım tavırları takınır.

    Daha fazla da yazmayacam, her yurt dışına çıktığımda Rabbim neden türkiyede doğdum diye soruyorum.
    ···
   tümünü göster