1. 1.
    +15 -8
    evet beyler. şu zamana dek izlediğim en kaliteli klip budur, şarkı rap tarzında ve almanca. (bkz: bushido) bushido da tunus asıllı alman bi rapcidir. almanyadaki türk rapcilerle de feati bulunan bi isim. işte o klip ;

    http://vimeo.com/30134654

    klip film tadında bi çalışma olmuş . silah sahneleri falan muhteşem. 2.50 saniyelerinde sex de var, çıplak karılar falan. banka soyuyolar ve sanırım yakalanıyor, sonra da gibişli sokuşlu ayine zütürüyorlar bunu. 2.15 den itibaren o ayin başlıyor. ( almanca bilen binler biraz tercüme ederse daha da aydınlanabiliriz. ) işte o 2.15 den itibaren o gibişli ayin yerinde adamın gözünde bi band var. kapamışlar gözünü. ve o bandın üzerindeki sembol ;

    http://www.masonluk.net/res_global/103.jpg

    sanırım masonizmin gözlerini kapadığını falan anlatmaya çalışıyor. ingilizce falan olsa neyse de, almanca olduğundan bi gibim anlamıyorum tabi.

    sadece örnek gösterdim, isteyenler derinlemesine de araştırabilir, almancı binler de yardım edebilir.

    yalnız klip harika amk.

    edit: bir çok sembol mevcut beyler, dikaktlice izlemedim başlığı açınca ama her izlediğimde buluyorum bişeyler. çoğu şey de açıkca mevcut. tam 2.20 de tavanın desenine bakın, bir göz gibi , ortasında da lamba var ve ışık saçmakta.

    edit2 : 2.40 da solda duran takımlı abimizin çük bölgesinde bi kumaş var, ters üçgen ve ortasında daire. ceket uçları da piramit şeklinde, zaten öyle de kumaşla belli edilmiş.

    edit3: 3.09 da kitabın üstündeki pergel ve gönye..

    edit: 02.39 , adamın kol düğmelerindeki amplem yine pergel ve gönye sembolü.
    ···
   tümünü göster