1. 151.
    0
    heh bak liseliler yola gelmeye başladı ilk başta interde oynayamadı yeaaa derken şimdi anleka vs konularına girince işte scoutlar şöyleydi menejerleri böyleydi td leri ile sorunluydu demeye başladılar. ee ne oldu az önce kıstasınız avrupada oynamasıydı şimdi yan çizmeler felan niye? bu adam birinci sınıf bir avrupa takımı olan portoda harikalar yaratmadı mı ? inter ve çelsi macerası az önce sizin yan çizmeye başladığınız nedenler yüzünden bitmiş olabileceği gibi bir durum yok mu? anelka sorunluydu ama menejerleri öyleydi adam kafası problemliydi yeaa ama tabi quaresma çok düzgündü problmsizdi t.d. leri ile arası çok iyiydi di mi ? hey gidi ergenler hey.

    quaresma kendini sorumlu hissedip sahada sorumsuzca hareketler yapmadığı sürece rakipler için çok büyük tehdittir. yani sizin sınıf anlayınızla kumaşı birinci sınıftır. gerisi kendisine kalmış ya böyle devameder ya da birinci sınıf kumaşa sahip üçüncü sınıf futbol oynar.

    ulan duyan da sanacak ki anelka fenerde harikalar yarattı da çelsiye gitti. fenerden gittiği takıma bakın önce nerde kendini kanıtlamış ona bakın.
    ···
   tümünü göster