1. 101.
    0
    birde masonlar sitesinde arkadaşın black sun ile ilgili yazdığı konuya şöyle bir cevap gelmiş.

    anatolian snake gerçekten güçlü bir lhp gurubudur. özellikle de sit, ama lasuax'ın egosuna kurban gttiğini söyleyebilirim. snake hiç bir zaman kendisine coven dememiştir. en azından izmirli olan kol coven kelimesini sevmez. (sc den olsa gerek:) iyi ki yapmışım) ankaralıgurup olan e.a ise şuan fiilen incintır. (sin of siniter oldu yani). gelelim devdıbına

    enki inisiye etmez tüm lhp yapılardaki gibi self-initiation vardır. neden hala enki deniyor onu da bilmiyorum sanırım jos'tan kaldı en son bu jos naziziminin izlerini silmiştik oysa ki? şu black sun'ı bırakın kuzum çok sapıtmışınız birkere ananukiler reptilian değildir. (kim diyebilir ki bir ananukiye reptilian olsa olsa ezaikelin müridi yer bu zırvalığı) dirhem lhp'den anlamıyormusunuz.. bırakın şu internet dinini ya kuzum bırakın.. ok biz de lhp'yiz ama biraz büyüyün..

    şimdi ben size tarihçe anlatayım..

    1990ların başında a:a isimli gurup (crowley ile alakası olmaya antalyalı bir sinister) yeterince sprituel çalışmalar yapıyordu fakat kaynak sıkıntısı çok derindi (kitap yok bi halt yok) aynı dönemde ise ankarada witchtrapt adında biraz antichrist bir yapı da vardı. onun çoçukları olarak s.i.t dünyaya geldi. s.i.t'nin amacı j.o.s ritini türkiyeye klonlamaktır. rit j.o.s sumerian, babilonian izler taşımakta. biraz nasyonel sosyalist ve epey de enkispeak adlı yapının devamıdır. amerikada en çok tutan 3 yapıdan biri . (cos, ts (xeper,coa vb), jos)
    1997-98de i̇lk s.i.t 6 kişi tarafından kuruldu. daha sonra içlerinde basına yakın olan biri bilindik bir kitabı yazdı. marduk gündeme iyice oturmuştu aynı arkadaşla bir röportaj düzenlendi gerçek adı g. olan (burada teateres des vampires anlamında tdv diye kısaltacağım) cok konuştu (konuşursam astral acı çekeceğim dedi) buna türkiyedeki lhp tarihinde 1inci ifşa diyoruz.
    1nci ifşa sonrasında bu yapı 3 organizasyon doğurdu sit, ministery ve daha sonra 5 yıllık bir donemde kurulan ea (enkis army) 1nci ifşa sonrasında iki kanat çok sayıda adam yetiştirdi. özellikle tdv çok fazla atamı yanına çekti. tdsnin askere gitmesi iş hayatı vs sebeplerle ministery çöktü. uzun bir süre ea ve sit çekişmesi yaşadık. sit bu arada pek çok şey yaptı. (10 yıl gibi bir sürede enkian olmaktan vazgeçti (çok emek harcadık)) fakat e.a şiddetli bir şekilde self inisiasyona dayalı enkian propagandası yaptı. keza tdv de piyasaya dönünce enkian patlaması tekrar yaşadık. (bu sefer nazi enkianlar oldu)
    2009da 2nci ifşagerçekleşti. bu seferki gazete haberi özellikle yılan cemiyetinin ufak bir lansmanı idi. (rutuel chamber da vardı) bir yandan da sit angelografik çalışmalar yapanlara yaklaşıyordu. droconian ve teistiklerin yapacağı en iyi şey ortadan kesmekti. biz de oyle yaptık. ben sc ismini önerdim ve kesip attık. s.i.t halen o kesmenin şokundadır.
    merakları gidermek için şunu söyleyim. perisperi, demonolatri, quliphot ile çaışıyoruz ama 15yıldır işin içinde olan hiç birimiz artık enki ile konuşmuyoruz. enkian düşünce bitti. sadece 10 yıl önce yaptığımız zırvalıkları okuyorsunuz. 0 yıl evvel o kadar çoçuktuk ki oturur j.o.s sayfalarını çevirirdik. bitti o dönem. biz nasıl ikinci kuşaklar zor toparlandıysak siz de 3üncü kuşak olark olarak saçmalamayın. 10 yıl önceki yazılarımızı okuyorsunuz. hatta türkiyede bunları bizim yazdığımıza da inanmıyorsunuz. kabus gibi yaa. bu sistemi biz kurduk biz bozamıyoruz. nerxulku o yazdıklarını biz uydurduk yok oyle bişi. hatta en çok uyduran adam da g. lasu. nebulkadnezar ve benim. hepimiz koptuk yuh ne saçmalamışız da dedik. ama bitti. yeniden kursak farklı olurdu
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster