1. 1.
    +1
    madem bitirdik anlatak

    --spoiler--
    first of all bi şikayetim var

    atım nerde huur çocukları !!!

    mına kodumlarım bütün haritayı gezdim ayaklarım zkildi eskiden ne güzel dıgıdık dıgık vuruyorduk kırbacı son sürat gidiyoduk muallakler sizi. bari bi eşek koyaydınız

    oyun istanbulda geçtiği için çok güzel kopyalamışlar şehri. yalnız ezio dede olmuş aq ilk gördüğümde elini öpesim geldi.

    prens ya da şehzade süleymanla kanka oluyoruz nerdeyse. galataya çıkıp paraşütle şehri dolaşmak güzel. bu sefer bomba eklemişler oyuna pek sevemedim aq ben birebir kılıçla kapışmak istiyorum.

    kılıçla adam öldürürken slow motiona geçiyo orasını sevdim. ezio farklı farklı kesiyo adamları. hem osmanlı hem de bizanslı askerler var kentte. osmanlılar daha güçlü daha çok kontra yaparak öldürüyorsunuz.

    sofia diye bi hatun var ezioya yardımcı oluyo ezio bi bafileyemedi ama olsun. yusuf tazim diye eğlenceli bi yardımcımız daha var bize bomba felan nasıl kullanılır anlatıyor.

    piri reis de var o da bize çeşit çeşit bomba hzırlıyor. harita 7 bölgeye ayrılmış her bölgede assasssin den var karargah gibi bişey. burası saldırı altına girince hemen olay yerinde bi çatıdan karargahı koruyorsunuz o da detaylı bi savaş sonra anlatırım

    5 tane masyaf keys var her birini toplamak için garip garip yerlerde mücadele ediyoruz. aldığımız her masyaf keyden sonra altair'in yaşadığı döneme gidip orada da bir takım görevler yapıyoz. altairi özleyenler için iyi olmuş.

    yalnız oyunda tek tırstığım bişey var. muallakler kiralık katil gibi bişey koymuş sokakta yürürken aniden arkanızdan yakalayıp böğrünüze hançer sokmaya çalışıyor. tabi hemen kontra dan adamı kesiyoruz da o arada müzik gerilimli oluyor hareketler slow motion oluyor. adam tırsıyo aq. atıyorum kapalı çarşıda gezerken bin aniden saldıryo ne yapcağınızı şaşırıyorsunuz hoş hepsini geberttim ama olsun tırstım yalan yok.

    bu arada sivas trabzon 1-1 olmuş henrique atmış dk 50

    9 tane sequence yani bölüm var bitirmeniz gereken. 100 tane data fragment var toplamanız gereken. e ne skime yarıyo derseniz. desmondun yani ezioyu oynayan adamın zihninde memoryler var 5 denesini oynadım. oaralara girmek için data fragmentler lazım.

    o memorylerde gerçek üstü aq önümüze kübiklerden yol yaparak düşmeden başka yerlere varmaya çalışıyorsunuz. anlamamanız normal o kısmı oynamanız lazım.

    bu data fragment haritanın bazı yerlerinde saklı gidip her yere tırmanıp bulmanız lazım 50 dene toplayınca diğer 50si haritada gözüküyor. sokaktan topladığınız yetenkli adamları yetiştirip assassin yapıyorsunuz. arada bir göreve gönderin bursa'ya madrid'e tunus'a falan. yalnız bunların yol parasını niye ben veriyorum orasını anlamadım. görevlere gidenler hem level atlıyor hemde para kazandırıyor size.

    subject 16 denen bi gavat da gözüküyor bu desmond'un hafızasında. sahil gibi bi yer burası bi ana memory var oyunu oynadığımız diğer 5 memory de işte gerçek üstü şeylerin olduğu yer.

    sonra bi ara kapadokya ya gidiyoruz şehirde 88 data fragment vardı kalan 12 si burda. görevlerde %100 synch istiyor atıyorum görevi bitirene kadar canının yarısını kaybetme gibisinden ama ben hiç giblemedim hemen bitirmeye çalıştım aq

    bu arada sivas 1 - 2 trabzon volkan şen attı dk 70

    neyse fazla uzatmayak topladığımız 5 masyaf keysle altairin bizim için sakladığı şeyi almaya gidiyoruz. sonunu söylemiycem aq ama hikaye devam edicek anlaşıldı

    şimdilik bu kadar aklıma geldikçe eklerim ha bir de oyun bitince credits akar ya 20 dk credits mi olur pekekentler geçemiyorsunda singapurdan japoncasına kadar herkesi yazmışlar yani oyunda baya emek var

    bi de ekşide okuduydum sarı filtre kullanmışlar batman de mavi filtre gibi. lan pek beğenmedim keşke daha net olaymış grafikler müzik ve hikaye her zamanki gibi 10 numara oynamadıysanız oynamayın çünkü gidip serinin başından itibaren oynayın o zaman anlam kazancaktır.

    bu arada sivas 2 - 2 trabzonspor erman attı dk 75

    son olarak fight club ne pevezenkler yaşlı başlı adam 10 saniyede 1 adam nası dövsün 3 saniyede adamı anca buluyorum zati ck ck
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster