1. 76.
    0
    @61 kardeşim arkadaşına ne diyeceksin ben onu seviyodum sen aldın ıngaaa mı diyeceksin. adamla aranızda nasıl bir ilişki var anlayamadım ama çocuk olmaya gerek yok. erkek gibi halledeceksin. içinden nasıl geliyorsa öyle davran. rahatsız oluyorsan sil ikisini de konuşma. illa ki kız ya da çocuk seni kenara çekip soracaklardır. ne oluyor amk diye. orda cesur ol ve söyle ben onu hala severken seninle arkadaşımla görmeye dayanamıyorum felan dersin.

    kız sorarsa da erkek gibi açılırsın. ben senden hoşlanıyordum. antuan (arkadaşının adı her neyse) bunu bile bile seninle olmak istedi. artık sizinle muhabbetım olsun ıstemıyorum sıze karsı bi kinim de yok sadece buna dayanamıyorum...

    bu kadar basit. arana mesafe koy.

    seni gibliyorlarsa sorarlar söylersin. kral olursun rahatlarsın.
    seni giblemiyorlar da ayıp olmasın diye soruyorlarsa zütleriyle gülerler (:. üzülme ama yine kral sensin şerefini satmadın korkaklık uğruna.

    hadi panpa görek seni

    edit:oda arkadaşın olması kötü durum. ne huur cocugu oda arkadasın warmıs amk orası da ayrı. ilk okul cocugu gibi küs demiyorum seviye koy zorunlu muhabbet olur mu olur. mesafe koycaksın sadece.
    ···
   tümünü göster