1. 1.
    +3
    n'apıcaz ulan biz.

    olum n'apıcam lan ben? okul yok, para yok, iş yok, şans yok.
    şimdi bir bin çıkarda iş var, çalışmıyon derse dötünü giberim. ulan fahişenin evladı gece gündüz iş peşinde koşuyorum tam bir aydır iş arıyorum. var, fakat 450 lira veriyorlar. para mı lan bu? geçen gün 800liraya form doldurdum adam hâlâ arıcak beni. dün sürücü kursundan gelirken direğe yapıştırılmış iş ilanı "vasıfsız eleman aranıyor" yazısını gördüm aradım hemen orada adam yarın (bugün için) gel dedi. öğlen 2-3'te sözde müslüman abimiz cuma namazına gidecekmiş..
    neyse saat 3'te yayan olarak şişmiş ayaklarımın üstüne basa basa gittim. orada bir adamın kurduğu cümle şöyle oldu "oku kardeşim burda yapamazsın senin için diyorum. bak ben 39 yaşımdayım belimde korse var.." ha bu arada bu konuşmak için gittiğim iş yeri kurye adı "ankara kurye" burada da telefon numaramı aldılar. beklemedeyim.. bir arkadaşım var onunla beraber aynı durumdayız. (onu eklemek istemedim)
    neyse dersiniz ki fakir arkadaşlarım "neden okumadın" diye okudum da olmadı açıktan gidiyorum şimdi.

    yaşım 19 hayatım bitmiş gibi..

    düşünün hepinizin sabah kalktığında işi var, gücü var. kiminin okulu, kiminin randevusu..
    ulan amk ülkesinde bir sabah kalkma sebebim olsun. sabah kalkarım ordan oraya yürürüm olurda şans güler. bunca seneden sonra adam olurum diye çabalıyorum. yok! bu dünyada bir kere düştün mü, kalmak gerçekten zor.

    geçen hafta intihara kalkıştım. kapadım kendimi odama bayağı ağladım amk. bildiğiniz ağladım. evdekiler kapıyı kıracaklardı neredeyse, amcam felan gelmiş biraz bu durumları konuştuk "sana iş bulucaz olum, daha sen kaç yaşındasın amk! 19 nedir lan. ben 19'da ispanyada karı gibiyordum" felan neyse bir süreliğine askıya aldım bunu.

    gelelim sen eşim olacak kadın. inşallah entarilerimi eskisi gibi takip edersin. sözlüğün ne kadar değerli olduğunu unutmamışsan..(nickimi de unutmadıysan) be amk. kızı evlenecek değildik, eğlenecekte değildik be!
    (en azından 25 yaşıma kadar) e tabii sen almanya'da büyümüşsün. oranın kültürüyle kavrulmuşsun. buraya gelince bizi, sizi unutmuşsun.
    doğru diyorsun ulan aslında sen oraların havasını, suyunu vücuduna ezberletmişsin, unutamamışsın.
    sanki sen artık bizim bildiğimiz çaylak eminenin kızı değilsin. ulan ne çabuk dötünüz kalktık elin memleketinde neyse o domuzların kanı seni iyice değiştirmiş. zaten gibimde değilsin neden yazdıysam bunu anlamadım bende.

    neyse blowjob'uda galiba orada öğrenmiştin. iyiydi, güzeldin.

    -vazgeçtim gözlerinden.
    -vazgeçtim senden.
    -vazgeçtim bu hayattan.
    ···
   tümünü göster