1. 1.
    +9
    linklere dahi tıklayamıyoruz ananızın leşini gibeyim yıl 2012 olacak hala ratı yeni öğrenen liseliler var..

    anasının gibtiğimin veletleri tamam anladık milletin klavyesini okuyosunuz web camini acıyosunuz ne bileyim masaüstünü falan görüyosunuz hoşunuza mı gidiyo pardon dıbına soktuğumun beyinsizleri.

    3 tane liseli toplanmış dıbına soktuğumun bedava ratı indiriyor burdan kakalamaya çalışıyor gibik sokuk serverleri sizin yüzünüzden her yer ezik büzük taktan tro doldu bin kuruları.

    çok zekisiniz değil mi siz ? millet geri zekalı da bir siz akıllısınız.. anasının dıbını gibtiğimin çocukları.. sizin o takıldığınız liseli siteleri tht , cyber orda ki yöneticilerin dıbına koyayım ben çoluğun çocuğun önü sıra size veriyo bunları.bu anasını gibtiğimin bilişimi kapattırsa ya şu gibtiğimin ratcılarının sitesini.

    bu ne dıbına koyayım ya ttnet e şikayet etmek lazım port açma yasaklansın anasını giberim böyle işin 3 günlük cocuklar kendilerini cia ajanı falan sanıyolar beynini gibtiğimin liselileri.

    liselerden korunmak için kilit hamleleri yazıyorum

    1-) adoba flash playerinizi , java bu ikisini güncelleyin orjinal sitesinden ve hangi site olursa olsun , eğer güncellediğinizi bildiğiniz halde size java mava güncellensin mi ? yok bir seferlik çalıştır falan derse itibar etmeyin çıkın siteden.

    2-) apps.facebook.com/incihaxball böyle bir site yok arkadaşlar facebook un böyle bir bölümü yok kesinlikle tıklamayın, tıklattırmayın.

    3-) http://threedaysgrace.co.nu ( sakın tıklamayın ) bu şekilde bedava host sitelerine tıklamayın.google görseller bölümüne herhangi birşey yazıp internet güvenli aramayı üst düzeye çıkarın.

    4-) son olarak pc sinde trojan oldugundan şüphelenenler ilk önce pc sinde ki herşeyi kapatsınlar. sonra görev yöneticisi< işlemler sekmesinde çalışan her uzantıyı google den aratsın nedir ne değildir diye.baştan sona kadar bütün çalışan herşeyi aratın.

    5-) bir de birşey indirmeden önce http://www.virustotal.com sitesinden taratın.
    ···
   tümünü göster