1. 1.
    +13 -7
    üst not: uzun bir yazı oldu ama korkmayın gereksiz bilgiler vererek beyninizi yormuyorum vaktiniz varsa okuyun.. söylediklerim de haksız olmadığımı göreceksiniz eminim bir çocuğunuz yazdıklarımı düşünüyordur..

    delinin biri kuyuya bir taş atıyor arkasından bir sürü dangalak atlıyor.

    +illuminati yoktur demiyorum. dünyayı yöneten bir zümre olduğu konusunda bu arkadaşlarla hem fikirim

    +fakat şu an türkiye gündemine ve gerçek hayata bir geri dönüş yapalım.. kaç tane arkadaşımız çıkıp burda insan haklarından emekten mücadeleden ve sömürülen insanlardan bahsediyor?

    +yakında tarihte libya, mısır,ırak yeniden şekilledirildi. tamam bunu illuminatiye bağlayan insanlar var kendi düşüncelerine göre saygı duyuyorum. fakat bu ocğrafyada 68 den 80 dönemine ve sovyetler birliğinin dağılmasına kadar işleyen süreçte insanlar bazı şeylere tepki gösterirdi. bu yanı başındaki bir savaş olsun veya yönetim değişikliği olsun baskı ve emperyalist devletlerin tutumlarına gerekirse konsolosluklar basılarak kamuoyu oluşturuldu.

    +biz bu cumhuriyetin çocuklarıyız bizi her şeyden önce bu topraklara bağlayan duygu bağımsızlık ve milli egemenlik duygusudur. kaçınız çıkıp bunlardan bahsediyor?

    +bu ülke sömürülüyor coğrafyamız sömürülüyor bizim gibi sığırlarda önümüze atılan yemle uyutuluyoruz... tamam kardeşim böyle bir örgüt var herkes kabul etsin anam babam arkadaşlarım akrabalarım ettik.. tamam sözlük olarak , türkiye halkı olarak kabul ettik. eee güzel kardeşim ne yapacağız??? sizin dediğiniz ve öne sürdüğünüz gibi müslümanlığın peşinden giderek mi bu örgütü yok edeceğiz.

    +inancım var bu inancı kimsenin kullanmasına izin vermem. peki sizin gibi sığırlar ne yapıyor biliyor musunuz korku kültürü yaratıyorsunuz paranoyak oluyorsunuz.. araştırmak okumak deşifre etmek güzeldir. ama sizin beyniniz sadece bunları üretmek ve gece kabuslar görerek uyanmak ve komplo teorileri üretmekle meşgul..

    +biz gerçek hayatta yaşıyoruz.. van depreminde ölen kardeşlerimize, depremden sonra soğuktan açlıktan ölen kardeşlerimize karşı kamuoyu çalıştırmaya çalışıyoruz ama siz deprem illuminatinin işi diyerek yaftalamaktan öteye gitmiyorsunuz. şimdi deprem illuminatinin işi mi değil mi konuşmak yerine hükümetin yani mevcut iktidarın bölgede arama kurtarma ve hizmetler konusunda ne kadar başarılı olduğuna bakalım desek o sizi ilgilendirmez. çünkü siz gerçekleri değil her zaman hayal ürünü olanı aramakla ömrünüzü geçiriyorsunuz.

    +siz sağlıkta tam gün yasasının insanların en temel ihtiyaçlarından biri olan ve her hastanın eşit şekilde imkanlardan faydalanmasının önüne geçen tam gün yasasından bahsetmezsiniz. özel hastaneye gidecek parası olmayan adamın ölüme terkedilmesinden bahsetmezsiniz.. eğitimde fırsat eşitliğinden bahsetmezsiniz sadece doğu da değil batıda da bir çok köyde çocukların okula gidebilmek için 10 larca kilometre yürümesinden bahsetmezsiniz.

    +toplu taşımalara yapılan zamlardan öğrenci olduğunuz ve gibe gibe o araçları kullanacağınız halde yemenize ayıracak paranız olmadığı halde zamlardan bahsetmezsiniz..

    +siz teröristin öldürdüğü askerleri bir gün burda yazı yazarak anıp geçersiniz.. sokakta tek kelime etmezsiniz.

    +iranla suriyeye karşı nefret propagandaları düzenlenirken irana suriye karşı küfürler yağdırırsınız, ama gibtiğimin füze kalkanlarının türkiye kurulmasını protesto etmezsiniz.

    +söyleyecek çok şeyim var ama bunu bile okumayacağınızı biliyorum son olarak,

    bize bırakılan armağan edilen türkiye cumhuriyetine sahip çıkacak zütünüz olmadığı için, inancı olanlar için diğer tarafa gittiklerinde mustafa kemalin yüzüne bakacak cesaretiniz olmayacak.. inancı olmayanlar için de elindekilerin farkına varamayan dünyayı bu taraftan ibaret zannedip hızlı tüketip yaşayan binler bu ülkede bizim çocuklarımız torunlarımız yaşayacak siz uyumaya devam edin.. savaş devam ediyor.. bu savaşın başı illuminati değil duyarsız sığırlaştırılmış halk topluluğudur..

    şimdi illuminati olsa kaç yazar olmasa kaç yazar.. bu ülke bağımsızlığını bizim gibi eşekler sürdüremez benim tek bildiğim şey bu..

    ve son olarak unutmadan sayfalarca yazı yazdığım bir araya gelip oturup konuşup örgütlenmemiz konusunda her fırsatta zütümü yırttığım bu sözlükte hiç bir zaman giblenmedim.. bıkmadan usanmadan yazacağım belki bir kişi okur diye.. biz illuminaticilerin dünyasıda değil türkiye de yaşıyoruz reformlar tepkiler sokakta dile getirilir.. paranoyak beyinlerde değil..

    not: ileri tarihlerde olası bir dinler arası savaşta kullanılacak şakirtler oluşturmak ve dini duyguları körüklemek için ortaya atılan illuminati kavrdıbının gerçek olduğunu düşünsek bile sizin bize aktardığınız şekilde değil huur çocukları..

    not: isteyen allahsız olur isteyen satanist gibimde mi sizce ? ya da bu memleket insanın gibinde mi ? açlık yoksulluk almış başını gidiyor bu da sizin gibinizde değil.

    not: illuminati sizin gibi beyinlerin hortlattığı geleceğe yönelik korku imparatorluğunun oluşturulması ve mevcut hükümetlere karşı bağlılığı artırmak otorite korumak amaçlı uydurulmuş programdır. siz de bunu körükülüyorsunuz. çünkü saydığınız bu tüm komplolardan insanı sadece devlet koruyabilir. illuminati vardır ama sizin aktardığınız gibi bir şey değil siz insanlar çok yalnış gelmişsiniz.

    not: tek solukta yazdığım için anlatım bozuklukları olabilir affola hepinizi seviyorum çünkü ülkemi seviyorum dünya halklarını seviyorum.. saygılar.

    edit: aşağıdaki yazılarımda başka tespitlerde var merak edip sıkılmayan aşağıdaki ve ikinci sayfadaki yazılardan devam edebilirler gözünüzü açın beyler tek istediğim bu
    ···
   tümünü göster