1. 1.
    0
    beyler beni bilen bilir. yaptığım kupon ya tutar ya tek maçtan yatar. şimdi size son 1 hafta içinde oynadığım bazı kuponların capslerini gösteriyorum.

    http://imgim.com/ryu00l.jpg

    http://imgim.com/s4x4u5.jpg

    http://imgim.com/s4x59p.jpg

    http://imgim.com/s4x58b.jpg

    yatan maçlara bakın bi. saç baş yolduruyor adama amk. ama bundan sonra sadece 2 tl karşılığında 1 aylık maaşlarınızı ya da liseliler için harçlıklarını kazanabileceği bir başlık acıp sizlerle paylasma hissiyatı duydum kendimde.

    şimdi bazı ricalarım olacak sizden panpalar. kasıntı falan demeyin ama özelden cok mesaj geliyor. elimden geldiğince yanıtlamaya calısıyorum. cevap gelmezse darılmayın.

    ha bi de oranları gören amlılar da baya mesaj atıyor. onlar atabilirler amk. onlar benim şans meleğim.

    olay şu beyler,

    6 tane iyi oranlı maç bulup 5 farklı kupon yapacagız. 10 tlniz olması gerekiyor yani. bu kuponlardan 4 tanesi yatacak ama, 1 tanesi tutacak o da 700 tl ve üzeri bir tutara denk gelecek.

    benim oynadığım maçlara kimsenin oynamaya zütü yemiyor. muhalefet olacaksanız gibtirin gidin. ben sadece kendi oynadığım kuponları paylasacagım. ve cok bildiğimi de iddaa etmiyorum. bugün yalan oldu. bu hafta içi maçlara calısacagım simdi. takipte kalıp rezerveleri alın.

    özet: para kazanmanın kolay yolu burada.
    ···
   tümünü göster