1. 51.
    +5 -2
    amerika da bu bilmem naptığımın mekanına millet öle pijama şort parmak arası terlikle giderken bizim memlekette niye millet bayramlık elbilerini giyip gidiyor bu biiiiir ?

    alt tarafı bi kahve içecez diye bizi ünv hazırlıktaki ing hocamız gibi gibsen anldıbını bilmeyi bırak telafuz bile edemeyeceğimiz kelimelerle baskı altına alıp alaycı alaycı bakıyosunuz bu ikiiiiiiiiiiiiii ?

    yanımızda hatun yokken içeri girecekken niye içeride 20 tane boş masa olmasına rağmen " maalesef beyefendi boş yerimiz yok " diye yalan söylüyorsunuz biz içince para vermiyozmu amk bu üüüüüüüüüüüüüüüç !

    oldu içeri girdik niye sürekli gözlerimizin içine bakıp masamızın etrafında dolanıp erken kalkmamız için baskı yapıyorsunuz bu dööööööööört !

    ülkemde 25 milyon insan asgari ücretle karnını doyurmaya çalışırken 4 milyon öğrenci 240 lirayla geçinmeye çalşırken sırf kız arkadaşlarımızın orda fotoğraf çektirip twitter a " starbucks tayım " diye tweet atma sevdasına hiç bi taka benzemeyen kahveler için fahiş fiyatlar tikliyosunuz bu beeeeeeeeeeş !

    açtığın başlığı gibim gidiyorum ben
    ···
   tümünü göster