1. 8851.
    +3
    alkol sigarayı bıraktım. dıbına kodumun dünyasına yeni bir giriş yapmak istedim. sevgilim de vardı. aylardır beni adam etmek için uğraşan. sonra farkettim ki kız beni düzeltmeye çalışırken kendisi benim gibi olmuş. bıkmış benden. uğraşmayı bırakmış. seviyo mu? seviyo belki. ben de seviyorum. ama yalnızlığımı gideremiyo artık

    eskiden arkadaşlarım vardı. beraber büyüdüğüm insanlar. onlarlayken başka bişeye ihtiyaç duymuyodum. paramız olsa da mutluyduk açken de tokken de. ama artık onlar da yok. uzaktalar. 400 km uzakta.

    hee diyceksiniz yeni ortam yeni arkadaşlar falan. aynı samimiyeti aynı kafayı yaşatıyo mu ki. yaşatmıyo. teselli bile etmiyo.

    alışamıyorum dıbına kodumun dünyasına. uyum sağlayamıyorum. bişey istemezken, takmazken, gibimin yöneldiği tarafa giderken her şey beni düzeltmeye çalışıyodu. şimdiyse ben düzelmek istiyorum. 'adam' olmak istiyorum ama her şey kötüye gidiyo.

    buraya arada canım sıkkın olunca yazıyodum beyler. ama galiba bi süre sık sık bi aplıycam bu başlığı. şimdiden kusuruma bakmayın. eyvallah.
    ···
   tümünü göster