1. 1.
    +7
    geçen uzun zamandır kullanmadığım bir parfümü sıkınca eskiden bu zamana ne kadar çok şey kaybettiğimi fark ettim. sağlığım, ailem, arkadaşlarım, işim, sevgilim. hepsi gitti.

    hasta olunca da kimse giblemedi he. hayat öyle değil. size elini uzatan ne bir allahın kulu var ne de bir allah var. suratınızda yağmur damlalarıyla uyanırsınız, gecenin dördünde sokaklarda nöbetçi eczane ararsınız, şehrin öbür ucuna gidip ameliyat olup tramvayla dönersiniz.

    hayat böyle. hayat ananızı giber. babanız da giber. ameliyatınızı bilir ama bir geçmiş olsun demez. arkadaşlarınız der mutlaka ama bir daha da sormaz. iyileşince haber ver der. sonra işi düşer arar, sevgilisinden ayrılır arar dıbına koduklarımın. iş sizi zaten giblemez de paranızı da vermez. dımdızlak ortada bırakır. 200tl sizin için ölüm kalım meselesi olur ama gene vermez. huur çocuklarıdır çünkü. sevgilinize hiç girmiyorum.

    ulan tüm bunlar beni bitirmeye yetmezdi de ben de ben değildim amk. gerçekten hani hiç böyle durup da vücudunuzu dinlediniz mi? pgibolojiyi gibtir edin gerçekten derin bir nefes çekip bedeninizi dinleyip ulan iyiyim ben dediniz mi. ben onu bir türlü diyemedim. o kadar çaresiz kaldım ki anatomi okudum anasını gibeyim.

    ama şimdi tüm bunlar anlamsız geliyor. çünkü gerçekten ben olabilme şansını yakalamak üzereyim. gerçekten şöyle bir durup sağlığım yerimde amk diyeceğim. endişelenmeyeceğim artık.

    iş de bulurum arkadaş da. yeni sevgili de bulurum. belki aile bulamam ama bir aile ortamı da bulurum. eğer gerçekten ben olabilirsem. çünkü ben dıbına bile korum. ihtiyacım olan plan. plan için de bol bol viski ve tütün lazım. gaza geldim.
    ···
   tümünü göster