1. 26.
    +27 -1
    özet geç bin demeyin lan... şurada analiz yapıyoruz *

    @1 şahane bir derleme yapmışsın
    yeminle şimdi dışarıdaydım. güzel kız görünce baktığında ya böyle bi tripler, afralar tafralar; ya da hiç giblemezmiş tavırları.
    daha geçen hafta caddede benzinde otururken 3 tane kız muhabbetteler, biz de 2 arkadaşız. şükür elimiz ayağımız düzgün apaçi modunda değiliz; gittim merhaba acaba gelip size katılmamızda bir problem var mı diye..
    mal karı sanki dersin gibip atmışım @2 misalı, bana aklınca küçümser bir bakış attı, hayır benim sevgilim var dedi. dayanamadım, sevişelm demedim evladım gelip oturmak, muhabbet etmek için izin istedim, konuşmaya gelince mangalda kül bırakmazsınız, ama böyle bir durum olunca en nazlı en çirkef siz olursunuz dedim, geçip oturdum yerime.

    velhasıl kelam bizim kızlardan bi gibim olmaz. @1 in dediği gibi motorlukla aklıbaşındalık; müstehcenlikle kapalılık arasında sıkışıp kalmışlar. yani kısacası evrimlerini tamamlayamamışlar. tek bildikleri gösterip elletmemek, isteyip istememiş gibi yapmak.
    o yüzden türk kızları gitsin, boşnak, rus, ukrayna, bulgar, yunan hatta arap kızları gelsin diiyoruz.
    bu lafıma da yok türk kadınları kurtuluş savaşı bilmemne demeyin; çevremdeki çoğu kız yeminle makarna yapmaktan, hatta ve hatta çay demlemekten aciz...
    saygılar sayın inci ailesinin değerli erkekleri cCc
    ···
   tümünü göster